«Η κόρη μου δεν θα έπαιρνε όπλο, δεν θα σκότωνε άνθρωπο», λέει ο πατέρας της Αγγελικής

Ανακουφισμένος που η κόρη του είναι καλά στην υγεία της και έτοιμος να στηρίξει το παιδί του, δήλωσε ο πατέρας της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου, η οποία κατηγορείται ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού και μέλος της οργάνωσης…

Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, λίγες ώρες έπειτα από τη σύλληψη της κόρης του στη Σαλαμίνα, ο πατέρας της Αγγελικής είπε πως αν και δεν συμφωνεί με τον τρόπο που «διαχειρίστηκε όλη αυτή την κατάσταση», ωστόσο, τόνισε πως θα είναι δίπλα στο παιδί του και ότι θα το στηρίξει.

Όμως, παράλληλα, ανέφερε ότι είναι 100 τοις εκατό σίγουρος ότι σε καμία περίπτωση η κόρη του δεν είναι ο άνθρωπος που θα έπαιρνε όπλο «ποτέ στη ζωή της» ή που θα σκότωνε άνθρωπο, τονίζοντας πως «σιγά σιγά θα ξετυλιχθεί το κουβάρι και θα δείτε ότι όλα αυτά ήταν ένα παιχνίδι ή μάλλον ένα παραμύθι», όσον αφορά στην Αγγελική. Γνωρίζω την Αγγελική και γνωρίζω και πολλά πράγματα που είναι αηδίες με όλη τη σημασία της λέξης», σημείωσε ο πατέρας της 22χρονος, αναφερόμενος στις κατηγορίες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η κόρη του. Ερωτηθείς σχετικά με το αν όλους αυτούς τους μήνες, που η ΕΛ.ΑΣ αναζητούσε την κόρη του, είχε επικοινωνία μαζί της απάντησε πως δεν είχαν μιλήσει καθόλου, τονίζοντας πως μάθαινε για τις έρευνες από τον δικηγόρο της υπόθεσης και πως δεν πήγαινε στην Αστυνομία «για πολλούς και διάφορους λόγους».

Όπως είπε, όταν δει την Αγγελική θα την ρωτήσει για όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, δήλωσε πως είναι σίγουρος για την απάντηση που θα πάρει. Δεν σημαίνει ότι η κόρη μου είναι τρομοκράτισσα επειδή πήγαινε στις φυλακές», είπε στη συνέχεια, εξηγώντας πως μπορεί να γνώρισε κάποιον και να πραγματοποιούσε επισκέψεις. Μπορεί να νοίκιασε πράγματι ένα σπίτι. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Σημαίνει κάτι; Έκανε κάτι; Σκότωσε κάποιον;», διερωτήθηκε, υποστηρίζοντας πως δεν συμφωνεί με

τον ένοπλο αγώνα. Με όλα αυτά δεν συμφωνώ. Δεν θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο λύνονται τα προβλήματα. Θα είμαι δίπλα στο παιδί μου, θα το στηρίξω», είπε προσθέτοντας πως αν και οι απόψεις της κόρης του μπορεί για εκείνον να είναι «λίγο ακραίες», ωστόσο, είναι ένας νέος, πολιτικοποιημένος άνθρωπος.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share