Αυτοκτόνησε μετά από διαφωνία με την μητέρα του. Κι αυτή έκανε κάτι απίστευτο...

Η Χάλι Τοχμέι ζει έναν εφιάλτη που καμία μητέρα δεν πρέπει να ζήσει... Ο CJ Τοχμέι αυτοκτόνησε μετά από μία διαφωνία που είχε με την μητέρα του. Το πρώην μέλος της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν μόλις 20 ετών όταν πέθανε. Τις στάχτες του της φίλαγε η μητέρα του επάνω σε ένα ράφι στο σπίτι της , αλλά τώρα αποφάσισε , να στείλει το γιο της σε μια τελευταία περιπέτεια με τη βοήθεια του Facebook. Το τί κάνει γι 'αυτόν είναι απλά απίστευτο. Η Χάλι δεν ήθελε ο γιος της να βρίσκεται πάνω σε ένα ράφι για όφελος της. Έτσι θέλησε τώρα που είναι ακόμα σε θέση να τον ταξιδέψει στον κόσμο για μια τελευταία φορά.

Οπότε, υπέβαλε αίτηση στο Facebook και ζήτησε τη βοήθεια των άλλων για να τον μεταφέρει σε μέρη που ποτέ δεν είχε καν ονειρευτεί. Στην αρχή μόνο οι φίλοι της την βοήθησαν ... αλλά, στη συνέχεια, μετά την αρχική δημοσίευση η οποία έγινε το κοινό πάνω από 100 φορές, άγνωστοι άρχισαν να προθυμοποιούνται να βοηθήσουν τα ταξίδια CJ. Είναι μια ιδέα που γεννήθηκε από την ραγισμένη καρδιά μιας μαμάς μετά την τραγική αυτοκτονία του αγαπημένου γιου μου CJ. Για τα τελευταία τρία χρόνια, έχω ξεχάσει την ζωή μου προσπαθώντας να ξυπνήσω από αυτό το φρικτό εφιάλτη. Δεν μπορώ να αλλάξω ό, τι συνέβη, αν και θα έκανα τα πάντα για να τον φέρω πίσω. Δεν θέλω τίποτα περισσότερο από το να γυρίσω πίσω το ρολόι και να διορθώσω ό, τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση να του δώσω τη ζωή που δεν υπάρχει πια. Ο διασκορπισμός της στάχτης του CJ είναι η προσπάθειά μου να δώσω στο ο γιο μου ΚΑΤΙ. Είναι μια αποστολή για να του δείξω την τρέλα, την ζωή του κόσμου , τον εραστή,πράγματα που δεν πρόλαβε να δει και να ζήσει! Είναι απλά μια ευκαιρία για να δείξουμε την πίστη μας στην ανθρωπότητα (μια πίστη που έχει εντελώς εξαφανιστεί από τη στιγμή που έχασα τον γιο μου ) και ζητάω να με βοηθήσετε να ολοκληρωθεί το ταξίδι του! Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή τη σελίδα και την αποστολή μου με τους άλλους. Τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη συμφωνήσει να βοηθήσουν τον CJ σε αυτό το ταξίδι, αλλά πραγματικά ελπίζω σε πολλά περισσότερα. Η σελίδα αυτή, Scattering CJ on Facebook, θα επιτρέψει στους ανθρώπους εύκολα και γρήγορα να αναφέρουν την προθυμία τους! Θα είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για μένα να μοιραστώ μερικές από τις εικόνες και τα βίντεο που έχω λάβει.

Παρακαλώ να αισθανόσαστε ελεύθεροι να σχολιάζεται ή να δημοσιεύεται όσο συχνά θέλετε την σελίδα. Κάθε φορά που κάποιος μοιράζεται αυτή τη σελίδα ή αφήνει μια γρήγορη σημείωση, το ταξίδι CJ μεγαλώνει. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όποιον προσφερθεί να πάει τον CJ σε μια νέα περιπέτεια.

Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω τις λέξεις που επαρκώς θα εκφράσουν πόσο το εκτιμώ.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι βοηθάτε πολύ μια μαμά στον χειρότερο πόνο που θα αντιμετωπίσει ποτέ.

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία και να βοηθήσετε τη Χάλι να απαλύνει τον πόνο της και ίσως ακόμη και να βοηθήσετε τον CJ να ταξιδέψει στον κόσμο. Καμία οικογένεια δεν πρέπει να βιώσει κάτι τέτοιο.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share