ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ : ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Να γίνει πράξη το αίτημα για αλλαγή και ανανέωση στη Νέα Δημοκρατία και να μπει ένα οριστικό τέλος στους μηχανισμούς, τα συστήματα και τα κλειστά γραφεία, ζήτησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος συνεχάρη τον...

Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο για τη νίκη του χθες όσο και για τον αγώνα του όλους αυτούς τους μήνες. Από σήμερα όλοι μαζί ενωμένοι, στεκόμαστε δίπλα του για να κάνουμε πράξη το αίτημα για αλλαγή και ανανέωση, έτσι όπως εκφράστηκε από τους φίλους και από τα μέλη της ΝΔ» ειπε ο Α. Τζιτζικώστας.

Και συνέχισε: «Καλούμαστε να κάνουμε και πάλι μια μεγάλη και ανοιχτή ΝΔ, που θα συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία και να βάλουμε ένα οριστικό τέλος στους μηχανισμούς, τα συστήματα και τα κλειστά γραφεία. Μόνο έτσι θα μπορέσει σύντομα η ΝΔ να αποτελέσει και πάλι μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα. Και μόνο έτσι θα μπορέσουμε σύντομα, ως παράταξη, να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την αναξιόπιστη κυβέρνηση».

Ερωτηθείς πάντως από τους δημοσιογράφους, ο Α. Τζιτζικώστας δεν απάντησε αν πρόκειται να αξιοποιηθεί από το νέο πρόεδρο της ΝΔ σε κάποια κομματική θέση.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share