Αντρικά σχόλια

καυστικά και αντρικά...

Έχω μια περίεργη αισιοδοξία σήμερα.

Θα δω ειδήσεις να μου περάσει ... Koίτα με! Έχασα 2 κιλά ! Ξεβάφτηκες? Όλοι ψάχνουν ένα γκομενο/α,μια τέλεια σχέση..

Εγώ πάλι θέλω να... παραγγείλω φαΐ μια φορά και να είναι ίδιο με τη φωτογραφία στο φυλλάδιο. Μιλούσα για 20 πόντους...

Το ακούει η άλλη & γυρίζει με γουρλωμένα μάτια...

Χιόνι, μωρή λυσσάρααα...... ΧΙΟOOOOOOOΝΙ....!! Διάλεξε εμένα ή το ποδόσφαιρο (20:00) Εσένα αγάπη μου (22:00) Μόλις συνειδητοποίησα ότι δουλεύω για να βάζω βενζίνη στο αυτοκίνητο ώστε να πηγαίνω στη δουλειά για να βγάζω λεφτά να βάζω βενζίνη στο αυτοκίνητο ώστε να... Θέλω να παντρευτώ αυτήν την νύφη που πληρώνουν όλοι... Τόσο πολύ αθόρυβα από πίσω σου μπορεί να σε πλησιάσει μόνο ένας σίριαλ κίλερ ή η κοπέλα σου όταν κοιτάς το κινητό.

Να προσέχεις. Μ' αγαπάς; Εννοείται.. Απόδειξέ το μου. Κάνε κάτι ακραίο... Ανάβω καλοριφέρ...!! Πάμε για καφέ? Μπα βρέχει.. Έχω ακούσει για καφετέριες με οροφή ,τοίχους κι έτσι...Τι λες? Και ο Κινγκ Κονγκ, ψηλός, μελαχρινός και αξύριστος είναι... και αυτός σας αρέσει..; ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ!!

Επίσης αν ήθελα την άποψη σας, θα έβαζα ερωτηματικό. Βλέπω μπροστά μου μια τεράστια τίγρη..

Λέω, Παναγία μου, με έφαγε..

Τελικά ήταν χοντρή με τιγρε κολάν. Nα σας δώσω καλαμάκι για τον frappe ? Όχι εντάξει . Θα τον πιω με την προβοσκίδα μου ... Βοηθάω τον πλανήτη όσο μπορώ....

Συντηρώ τους πάγους με τα αστεία μου..!! Ρωτάς πως θα σηκώσουμε κεφάλι και σου απαντούν: "Είμαστε Έλληνες εμείς".

Μιλάμε για σχέδιο, όχι αστεία. Είναι νόμος πως όταν βιάζεσαι, στο δρόμο θα βρεις μπροστά σου σκουπιδιάρικο, τρόλεϊ, νταλίκα, δύο πορείες του ΠΑΜΕ και την περιφορά του Επιταφίου. Λογικά οι τρανσέξουαλ λένε “σε γράφω στα παλιά μου τα π@π@ρια”. Μωρό μου βοήθησε με λίγο.

Ζώο από Ε; ΕΣΥ!!!!! Ένας τύπος σε ένα μπαρ πλησιάζει μιά ξανθιά και τη ρωτάει: Ο επιθετικός εδώ. O αμυντικός εκεί. Tι είναι;

Η ξανθιά απαντάει: Offside!

Επιστρέφει στην παρέα του ο τύπος και λέει: Σας το είπα ρε μ@λάκες.... Τραβέλι είναι....

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share