Οι 4 κακές συνήθειες ομορφιάς που πρέπει να ξεχάσεις!

Ας το παραδεχτούμε πως δεν κάνουμε όλα όσα θα θέλαμε να κάνουμε καθημερινά για την επιδερμίδα μας...

είτε γιατί είμαστε συνεχώς στο τρέξιμο είτε γιατί βαριόμαστε όταν έρχεται εκείνη η ώρα. Μία νέα έρευνα έρχεται να μας πει τη σκληρή αλήθεια και να μας αποκαλύψει ποια είναι τα ποσοστά των γυναικών που κάνουν κακό στην επιδερμίδα τους λόγω του “πολυάσχολου” τρόπου ζωής τους. έχουν μία καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους. Αυτό το ποσοστό είναι πολύ χαμηλό αν σκεφτεί κανείς πως κανονικά κάθε γυναίκα πρέπει να πλένει και να ενυδατώνει την επιδερμίδα της δύο φορές την ημέρα για να έχει μία υγιή επιδερμίδα.

Περισσότερο από το 25% των γυναικών έχουν δηλώσει πως το περισσότερο διάστημα που έχουν μείνει χωρίς να πλύνουν το πρόσωπό τους είναι τουλάχιστον 2 ημέρες. Αυτό είναι πολύ άσχημο και ισοδυναμεί με το να μην έχεις πλύνει τα δόντια σου για δύο συνεχόμενες ημέρες ενώ με αυτόν τον τρόπο στην ουσία καταστρέφεις την επιδερμίδα σου και την αίσθηση που αυτή σου αφήνει. Η τέλεια επιδερμίδα είναι το πρώτο βήμα για το τέλειο μακιγιάζ. Περίπου το 30% των γυναικών δεν ενυδατώνει την επιδερμίδα του πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ. Μία ελαφριά ενυδάτωση είναι το πρώτο βήμα για να πετύχεις ένα φρέσκο και λαμπερό δέρμα.

Το 30% των γυναικών πηγαίνουν για ύπνο χωρίς να έχουν καθαρίσει το πρόσωπό τους. Με αυτόν τον τρόπο δεν αφήνουν την επιδερμίδα τους να ξεκουραστεί ενώ οι ρύποι του περιβάλλοντος που κολλάνε στο μακιγιάζ προκαλούν προβλήματα στην επιδερμίδα και μειώνουν την παραγωγή κολλαγόνου.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share