Ραγάδες... «αντίο»: Μικρά μυστικά για να απαλλαγείς μία και έξω!

Από μικρή έχεις μάθει πως πριν πεινάσεις... μαγειρεύεις... Στην προκειμένη περίπτωση, πριν βγεις στην παραλία πρέπει να έχεις φροντίσει το σώμα σου να είναι στην εντέλεια. Και επειδή όπως κάθε γυναίκα σε αυτό τον κόσμο, το χειμώνα αυτό πείνασες αρκετά
βράδια και έτρεξες μέχρι την πιτσαρία της γειτονιάς, είπαμε κάπως να σε... οργανώσουμε. Ο χρόνος για να βγάλεις το μαγιό από το συρτάρι, όλο και μειώνεται (δυστυχώς ή ευτυχώς). Οι πρώτες ζεστές ημέρες σε λίγους μήνες θα είναι πραγματικότητα και εσύ θα πρέπει να πάρεις την πετσέτα σου, να βάλεις το σέξι μπικίνι σου και να γνωρίσεις τα ελληνικά νησιά. 

Δες, λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις για να διώξεις τις ραγάδες και απλά κλείσε... ξαπλώστρα! Φτιάξε το «μαγικό» έλαιο: Για να διώξετε τις αντιαισθητικές ραγάδες από το σώμα σας θα χρειαστεί να χαλαρώσετε και να κάνετε καθημερινά ένα μασάζ στον εαυτό σας. Βάλτε το στο καθημερινό σας πρόγραμμα μετά το βραδινό σας ντουζ και ύστερα αφεθείτε στα χέρια του... Μορφέα. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα σε κρέμες και προϊόντα, αφού ένα μείγμα από καστανή ζάχαρη, αμυγδαλέλαιο και χυμό λεμονιού θα φανεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό. 

Μη βιαστείτε, αφού απαιτούνται 10-15 λεπτά μασάζ για να δείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα αποτελέσματα. Πίνε υγρά: Μπορεί να έχουμε γίνει κουραστικές (η αυτογνωσία δε σκότωσε κανέναν) με το να σου λέμε να πίνεις συνεχώς νερό, αλλά καταλαβαίνεις πως είναι το No1 συστατικό της υγείας και της ομορφιάς σας. Η ενυδάτωση του σώματος είναι το παν, και αν έχεις έστω και ένα λεπτό ελεύθερου χρόνου, φτιάξε μία κούπα πράσινο τσάι. Θα θυμάσαι τι έχουμε πει για τις κατεχίνες ε; 

Ασκήσεις γλουτών: Γενικώς η άσκηση θα βελτιώσει την εικόνα του σώματός σου, αλλά ιδιαίτερα οι ασκήσεις που στοχεύουν στη σμίλευση το γλουτών, κρίνονται ιδιαίτερα χρήσιμες για την περίπτωσή σου. Δούλεψε την περιοχή των γλουτών και ξεκίνα σιγά σιγά την έρευνα αγοράς για... μπικίνι. Διατροφή SOS: Και αν ακόμη δεν το έχετε κάνει, δυστυχώς τα φυλλάδια των delivery δεν έχουν θέσει πια στο σπίτι σας. Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με πράσινα λαχανικά (ναι ναι το βραδινό σας θα είναι πια μία σαλάτα) και φρούτα.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share