Facts για το πέος: 15 πράγματα που δεν γνωρίζεις για τον φιλαράκο σου

Εχει χυθεί πολύ μελάνι για το όργανο αυτό του ανθρώπου...

Κι όμως εμείς βρήκαμε και σου προσφέρουμε 15 πράγματα που δεν ήξερες αλλά πρέπει να μάθεις για τον αγαπημένο φίλο των ανδρών και των γυναικών! Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία..


Πέος

FACT #1

Το κάπνισμα μπορεί να μικρύνει το μέγεθος του πέους κατά ένα εκατοστό. Και μεταξύ μας, ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι ακόμα και τα χιλιοστά σε αυτές τις περιπτώσεις…Η στύση έχει να κάνει με την καλή ροή αίματος και το άναμμα σκληραίνει τα αιμοφόρα αγγεία, δυσχεραίνοντας την στυτική κυκλοφορία. Οπότε, ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεστε τόσο για τους πνεύμονές σας ή τον θάνατο σε νεαρή ηλικία, λάβετε υπόψη τον φιλαράκο σας.. είμαστε για να μικραίνουμε ?

FACT #2

Οι γιατροί μπορούν να «καλλιεργήσουν» δέρμα για τα θύματα πυρκαγιάς

χρησιμοποιώντας τις ακροβυστίες από περιτομές βρεφών. Ένα ακροπίσθιο μπορεί να παράγει μάλιστα όταν καλλιεργηθεί στα εργαστήρια, 23.000 τετραγωνικά μέτρα, που θα μπορούσε να είναι αρκετό να καλύψει τον μουσαμά κάθε μεγάλου αγώνα

που έχει να κάνει με την ανθρώπινη σάρκα

FACT #3

Ένας διευρυμένος προστατικός αδένας μπορεί να προκαλέσει τόσο στυτική δυσλειτουργία αλλά και η πρόωρη εκσπερμάτιση. Εάν κάτι από τα δύο σας συμβαίνει για κάποιον ανεξήγητο λόγο τότε, καλού κακού πάτε για έναν έλεγχο προστάτη στον γιατρό σας… ποτέ δεν ξέρετε!

FACT #4

Ο μέσος ανδρικός οργασμός διαρκεί 6 δευτερόλεπτα. Οι γυναίκες από την άλλη παίρνουν τον χρόνο τους.. 23 δευτερόλεπτα! Αφού ισχυρίζονται πως θέλουν ισότητα λοιπόν, φροντίστε να έχετε

4 οργασμούς για κάθε έναν δικό τους.. (όχι εντάξει αστειευόμαστε).

FACT #5

Το αρχαιότερο των είδών με πέος

είναι ένα θαλάσσιο πλάσμα με σκληρό κέλυφος, που ονομάζεται Colymbosathon ecplecticos. Αυτό είναι ελληνικής προέλευσης…και σημαίνει «φοβερός κολυμβητής με μεγάλο πέος».

Θα μπορούσε εύκολα να γίνει και τίτλος ταινίας πορνό..

FACT #6

Το δέρμα από περιτομή μπορεί να αναπλαστεί. Το μέρος του δέρματος που μετακινείται στον άξονα του πέους τραβιέται προς το άκρο και τοποθετείται στην θέση του με ταινία. Αργότερα, οι γιατροί εφαρμόζουν πλαστικά δαχτυλίδια, καλύμματα και βαρύδια. Μπορεί να περάσουν χρόνια μέχρι να καλυφθεί ξανά ολόκληρο..

FACT #7

Μονάχα ένας άνδρας στους 400 είναι αρκετά ευέλικτος ώστε να χαρίζει στον εαυτό του στοματική απόλαυση. Εκτιμάται πάντως ότι και οι 400 έχουν κάνει την προσπάθειά τους μέχρι έναν βαθμό.

FACT #8

Υπάρχουν δύο είδη πέους. Ένα είδος επεκτείνεται και επιμηκύνεται όταν είναι στυμμένο (ο καλλιεργητής). Το άλλο εμφανίζεται μεγάλο την περισσότερη ώρα, αλλά δεν μεγαλώνει πολύ περισσότερο όταν πετύχει στύση (επιδεικνύων).

FACT #9

Η διεθνής έκθεση υγείας ανδρών παρουσιάζει πως το 79% των ανδρών είναι καλλιεργητές ενώ 21% μόλις είναι επιδεικνύοντες.

FACT #10

Γερμανοί ερευνητές λένε πως ο μέσος όρος των προκαταρκτικών διαρκεί 2 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα, αλλά οι γυναίκες αισθάνονται πως διαρκεί 5 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα.

FACT #11

Απ’ ότι φαίνεται το μέγεθος όντως μετράει! Όσο μεγαλύτερο το πέος τόσο καλύτερη μετατόπιση σπέρματος που επιτυγχάνεται κατά την διάρκεια του σεξ με γυναίκα που ερεθίζεται από ανταγωνιστικό σπέρμα. Αυτό έδειξε έρευνα που διεξήγαγαν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, που χρησιμοποίησαν τεχνητούς φαλλούς για να δοκιμάσουν τον «μηχανισμό επιτάχυνσης» της στεφανιαίας κορυφογραμμής του πέους.

Το επόμενο βήμα… ίαση του καρκίνου!

FACT #12

Το πέος που χαρίζει ευχαρίστηση στην πλειοψηφία των γυναικών θα μπορούσε να είναι αυτό του Βασιλιά Fatefehi of Tonga, που υποτίθεται ότι ξεπαρθένεψε 37.800 γυναίκες μεταξύ 1770 και 1784, δηλαδή 7 παρθένες την ημέρα. Έλα πες το ..είναι ωραία να είσαι βασιλιάς!

FACT #13

Οι πιο όμορφοι εμφανισιακά άνδρες μπορεί να έχουν πιο ισχυρό σπέρμα. Ισπανοί ερευνητές έδειξαν σε γυναίκες φωτογραφίες γυναικών που είχαν καλά, μέτρια και τεμπέλικα σπέρματα και τους ζήτησαν να επιλέξουν τον πιο όμορφο. Οι γυναίκες στην πλειοψηφία επέλεξαν τους καλύτερους παραγωγούς σπέρματος… στόχο που τον έχουν οι άτιμες!

FACT #14

Δεν χρειάζεται καθόλου μυαλό για να εκσπερματώσει κάποιος. Αυτή

η «εντολή» δίνεται από τον νωτιαίο μυελό. Η εύρεση όμως ενός υποτυπώδους γεμάτου δοχείου εκσπερμάτωσης, παρ’ όλα αυτά, χρειάζεται ώρες σκέψης και αρκετές ποσότητες αλκοόλ.

FACT #15

Η πιο κοινή αιτία ρήξης πέους, είναι ο έντονος αυνανισμός. Κάποια ρίσκα όμως αξίζει απλά να τα πάρεις!

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share