ΑΥΤΑ είναι τα 10 αντικείμενα που αγγίζεις καθημερινά και είναι πολύ βρώμικα...

Κάθε μέρα αγγίζουμε ένα σωρό αντικείμενα, τα οποία δυστυχώς κρύβουν πολλά μικρόβια. Ήρθε η ώρα να μάθουμε τα πιο... βρώμικα από αυτά και να λάβουμε τα μέτρα μας. Πάμε να τα δούμε:Κουζίνα: Ο νεροχύτης, το χερούλι του ψυγείου, το κουμπί του φούρνου μικροκυμάτων, τα ράφια, τα σκεύη, το χερούλι του φούρνου
είναι μόνο μερικά σημεία που κρύβουν πληθώρα μικροβίων. Όσο για το σφουγγαράκι της κουζίνας; Έρευνες έχουν δείξει πως είναι πιο βρώμικο και από το... κάθισμα της τουαλέτας.Χρήματα: Τα κρατάς στα χέρια σου πολλές φορές μέσα στη μέρα. Το ήξερες πως ένα και μόνο κέρμα ή χαρτονόμισμα κρύβει στην επιφάνειά του πάνω από 135.000 βακτήρια; Δεν το λέμε εμείς αλλά οι έρευνες.Μηχανή του καφέ: Στις περισσότερες εταιρείες υπάρχει πια μηχανή για τον καφέ, το τσάι ή την σοκολάτα. Το κουμπάκι που πατάμε, λοιπόν, είναι πάρα πολύ βρώμικο. Αναρωτήσου απλώς κάθε πότε καθαρίζεται.

Πόμολα: Σαφώς και περίμενες να βρίσκονται στη λίστα μας. Τα πόμολα (ακόμη και του σπιτιού σου) συγκεντρώνουν πάρα πολλά μικρόβια στην επιφάνειά τους. Φρόντιζε να τα καθαρίζεις συχνά! Όταν βρίσκεσαι έξω άνοιγε τις πόρτες κρατώντας χαρτί στα χέρια σου.ATM: Αναμενόμενο πάλι ε; Τόσοι άνθρωποι το αγγίζουν καθημερινά, επομένως είναι απολύτως φυσιολογικό να κατοικούν εκεί εκατομμύρια μικρόβια. Πρόσφατη έρευνα απέδειξε πως πάνω στα κουμπιά του υπάρχουν βακτήρια που ευθύνονται για γαστρεντερικές παθήσεις και τη διάρροια.Καλάθια supermarket: Τα κρατάμε καθ'όλη τη διάρκεια των αγορών μας! Δυστυχώς τα χερούλια τους είναι πολύ βρώμικα, οπότε μη διανοηθείς να πιάσεις με το χέρι σου το τυράκι που σου προσφέρει η πωλήτρια.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share