Η επόμενη μέρα από την αποχώρηση της Ελισάβετ και η αγωνία για τη μεγάλη μάχη

Οι παίκτες του Survivor αδημονούν για το ματς με τους Τούρκους

Μετά από ένα συναισθηματικό και έντονο επεισόδιο με το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία αλλά και την βραδινή αποχώρηση της
Ελισάβετ από την ομάδα των Μαχητών, ήρθε η μέρα του έκτακτου επεισοδίου με τη μάχη μεταξύ ελληνικού και τουρκικού Survivor.
Μετά το συμβούλιο οι παίκτες συζήτησαν για την άγνωστη για αυτούς μάχη. «Προχωράμε ομαδικά. Λίγο πολύ ξέρουμε ποιοι θα παίξουν αλλά αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι το έπαθλο», τόνισε ο Γιάννης Σπαλιάρας για την μάχη μεταξύ των Ελλήνων συμμετεχόντων του Survivor και εκείνων του τουρκικού. Ο Μάριος ανέφερε πως «θα είναι ένα επικό ματς».
Clipboard04
Η Ευρυδίκη εκμυστηρεύτηκε στον Μπο λίγο πριν κοιμηθούν πως έχει άγχος καθώς «εγώ και η Σάρα θα παίξουμε σίγουρα στον αγώνα με τους Τούρκους
Νωρίτερα η Σάρα και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μιλούσαν στην καλύβα τους και αναπολούσαν τις μέρες που βρισκόταν μαζί τους η Ελισάβετ. Η Σάρα Εσκενάζη συγκινημένη δήλωσε πως «δεν το πιστεύω ότι δεν θα κοιμηθούμε μαζί απόψε. Πιστεύω πως θα έρθει να της στρώσω τα σκεπάσματα. Μου λείπει η κολλητή μου», με τον μισθοφόρο να απαντάει πως «εγώ δεν το πιστεύω πως επέστρεψα και δεν μου έχει στρώσει τασκεπάσματα».
Clipboard02
newsbeast.gr          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share