Ποια είναι τα μεγαλύτερα ΛΑΘΗ που κάνουμε πριν κλείσουμε τα 30;

Ναι, πλέον έκλεισες τα 30...

Είναι τυπικά, η ηλικία που οι γονείς σου περιμένουν να αποκατασταθείς επαγγελματικά και προσωπικά μιας και στην προηγούμενη δεκαετία ζούσες μια ζωή γεμάτη πάθος και ρίσκα. Ο δημοφιλής ιστοχώρος
ερωταπαντήσεων, Quora έθεσε προς συζήτηση το εξής ερώτημα: «ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη που έκανες πριν κλείσεις τα 30 και τι έμαθες από αυτά;». Ιδού τα αποτελέσματα όπως προέκυψαν από τις απαντήσεις:

Εγκαταλείπουν τα φοιτητικά τους όνειρα Συνήθως οι 20χρονοι είναι πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τα όνειρά τους και να συμβιβαστούν με μια δουλειά που μόνο παθιασμένοι για αυτή δεν είναι. Βάζουν ως προτεραιότητα την καριέρα και όχι οικογένεια και φίλους Μη δουλεύεις ακατάπαυστα, φτιάξε αναμνήσεις. Οσο μεγαλώνεις, τόσο πιο δύσκολα θα γίνεται για να χτίσεις βαθιές φιλίες», γράφει ο Michael Dorian Bach. Αμελούν την υγεία τους Το κυνήγι της καριέρας είναι ίσως ζημιογόνο και για την υγεία. Για να μην εισέλθεις στην τρίτη δεκαετία της ζωής σου κουρασμένος, μάθε τα οφέλη της γυμναστικής από μικρή ηλικία. Χάνουν την ευκαιρία να γίνουν γονείς Η Alison Whitmire μοιράστηκε στο Quora τη δική της εμπειρία: προκειμένου να χτίσει μια δυνατή καριέρα, γύρισε τη πλάτη στη μητρότητα. Πλέον, μετά από έναν αποτυχημένο γάμο, έγινε μητέρα στα 43 κάτι που όπως συνειδητοποίησε ήταν λάθος της που δεν γεύτηκε αυτή τη χαρά νωρίτερα στη ζωή της.

Δεν περνάνε χρόνο με τους γονείς τους Μην έχετε τους γονείς σας δεδομένους, ο χρόνος κυλάει για εκείνους όσο φυσικά και για εσάς.

Δεν αποταμιεύουν για το μέλλον Καθώς οι υποχρεώσεις συσσωρεύονται με την πάροδο των ετών, είναι δυσκολότερο στα 40, για παράδειγμα, να αποταμιεύσεις χρήματα. Ξαφνικά σοβαρεύουν Που πήγε η πλάκα και τα ασυγκράτητα γέλια από τις φάρσες και τα ανέκδοτα; Το ότι άφησες πίσω σου μια ανέμελη δεκαετία, δε σημαίνει ότι πλέον η σοβαροφάνεια θα σε κυριεύει.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share