Τι "ξεσηκώνει" τους άνδρες;

Είχες φανταστεί πέρα από τη συμπεριφορά σου και την ομορφιά

σου τι μπορεί να ξεσηκώνει τους άντρες; Ρωτήσαμε φίλους και συναδέλφους να μας πουν ποιες από τις κινήσεις που κάνουμε και αφορούν στην εξωτερική μας εμφάνιση και την περιποίηση του εαυτούς μας μπορεί να είναι σέξι για εκείνους. Πολλά από αυτά ίσως να μην
έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό σου... Το ασυναίσθητο άγγιγμα των μαλλιών μας.

Αποδικοποιώντας τη γλώσσα του σώματος έχει γραφτεί ότι όταν μια γυναίκα πιάνει ασυναίσθητα τα μαλλιά της ενδιαφέρεται ερωτικά γι' αυτόν που έχει απέναντί της. Είτε συμβαίνει, είτε όχι ένα είναι το γεγονός: όσους άντρες κι αν ρωτήσαμε όλοι συμφώνησαν ότι μια γυναίκα που χαϊδεύει τα μακριά, πλούσια μαλλιά της είναι σέξι. Ακόμη και όταν δεν είναι η Megan Fox! To να απλώνεις κρέμες και αντηλιακά στο σώμα σου. Μας αρέσει πολύ να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και ειδικά όταν το κάνεις με απαλές κινήσεις". Πράγματι, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια απαλή και περιποιημένη επιδερμίδα; Απλώς, την επόμενη φορά που θα απλώσεις στο σώμα σου αντηλιακό καν' το με τρυφερές κινήσεις. Έτσι περνάς στους άλλους το μήνυμα ότι αγαπάς τον εαυτό σου κι έχεις απαίτηση από τον άλλο να σε αγαπήσει εξίσου. Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη για να διορθώσεις το μακιγιάζ σου.

Δεν χρειάζονται υπερβολές στο μακιγιάζ για να τον κάνεις δικό σου. Αρκεί να βγάλεις από την τσάντα το μικρό σου καθρεφτάκι, να αγγίξεις απαλά τα χείλη σου και να προσποιηθείς ότι κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις. Αυτό σε συνδυασμό με τα μισάνοιχτα χείλη σου θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια σε αυτό που θες. Εξάλλου, όπως μας είπαν "Η εικόνα σου την στιγμή που περιποιείσαι τον εαυτό σου είναι άκρως ελκυστική!". Οι λαβές του έρωτα.

Κι όμως, η κοιλιά και τα πλαϊνά της θεωρούνται από τις πιο ερωτογενείς ζώνες. Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός ότι λέγονται και λαβές του έρωτα; Τι λένε, όμως, οι άντρες γι' αυτό; "Δεν είμαι τέλειος γι' αυτό και δεν απαιτώ από τη φίλη μου να είναι αψεγάδιαστη. Οι μικρές της ατέλειες, όπως μια ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα την κάνουν ακόμη πιο σέξι". Κι ένα ακόμη tip: Μην τον ζαλίζεις με τα κιλάκια που πήρες στην κοιλιά. Ακόμη και αν δεν το έχει προσέξει, θα τον προκαλέσεις να το κάνει. Εκτός αυτού, η εικόνα σου να μουρμουράς είναι τρομερό turn off για τους άντρες! Τα μαλλιά που τα παίρνει ο αέρας.

Ο αέρας του νησιού σε κάνει να γίνεσαι έξαλλη για τα κατεστραμμένα σου μαλλιά; Τα καλά νέα είναι ότι οι άντρες θεωρούν την εικόνα αυτή πολύ σέξι (ok, χωρίς εσένα να είσαι έξαλλη). Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα σου συμβεί το μόνο που έχεις να κάνεις είναι σα να νιώσεις σαν την Beyonce on stage. Πολύ, πολύ ποθητή και γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share