Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος που κατηγορείται για βιασμό της 13χρονης κόρης της συντρόφου του

Σε βάρος του κατηγορούμενου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 14 ετών.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου, ο 46χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 13χρονης κόρης της συντρόφου του, τα τελευταία δύο χρόνια. Σε βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 14 ετών.

Η καταγγελία σε βάρος του έγινε από μια καθηγήτρια της 13χρονης, στην οποία το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του πατριού της. Σύμφωνα με την μαρτυρία της ανήλικης, η τελευταία επαφή που είχε μαζί της ο 46χρονος ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο πατριός της, με τη χρήση βίας και απειλών, την κακοποιούσε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα από το καλοκαίρι του 2020, όταν η μητέρα της απουσίαζε από το σπίτι.

Μάλιστα η τελευταία φορά φαίνεται να έγινε, ενώ η μητέρα της 13χρονης έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον 46χρονο.

Δεν πιστεύει την 13χρονη η μητέρα της

Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή φαίνεται να επιβεβαιώνουν την μαρτυρία του κοριτσιού, ωστόσο, η μητέρα της αρνείται να το πιστέψει. «Φανταζόταν πράματα, έλεγε ψέματα. Πρέπει να βρούμε τρόπο με ψυχολόγο. Δεν το είχαμε πάρει σοβαρά νομίζαμε ήταν εφηβεία. Όταν γύρισα από το μαιευτήριο ήταν μέσα στην καλή χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share