Mάθιου Πέρι: Γιατί φοβόταν οτι θα τον «κατασπαράξουν» οι γυναίκες

Ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε ότι «είχε καεί» τόσο άσχημα από τις γυναίκες που αναζητούσαν τα «χρήματα» του, που τελικά κατέληξε να νιώθει ότι όλες

ήθελαν απλά και μόνο να τον «εξοντώσουν».

Ο 53χρονος «Τσάντλερ» απο τα «Φιλαράκια» μίλησε ειλικρινά για την αναζήτηση της αγάπης και την πάλη με τους δαίμονές του πριν από την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του με τίτλο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing».

«Φοβόμουν οτι οι γυναίκες θα με κατασπαράξουν», είπε στο People σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, όπου εξήγησε γιατί ήταν πάντα εκείνος που τερμάτιζε τις σχέσεις του. «Αυτό εκδηλώνω, οτι κάτι δεν πάει καλά. Και μετά τις χωρίζω», συνέχισε ο Πέρι. «Αλλά δεν μπορεί να υπάρχει κάτι λάθος με όλες. Εγώ είμαι ο κοινός παρονομαστής. Έφευγα πρώτος γιατί νόμιζα ότι θα με εξοντώσουν».

Τα απομνημονεύματά του Μάθιου Πέρι θα κυκλοφορήσουν την 1η Νοεμβρίου. Ο σταρ της δημοφιλούς σειράς είπε ότι τώρα ψάχνει για έναν σύντροφο που θα τον «υποστηρίζει με κάθε τρόπο». «Κάποιος που έχει το δικό του πλούτο είναι ένα αρκετά βασικό συστατικό για μένα», παραδέχτηκε.

«Κάηκα μερικές φορές από γυναίκες που ήθελαν τα χρήματά μου, αδιαφορώντας για μένα… συμβαίνει πιο συχνά από όσο νομίζετε». Αναζητά επίσης όπως είπε μια γυναίκα με «αίσθηση του χιούμορ, όμορφη μέσα και έξω και φροντιστική. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, κάποιος που μπορεί να είναι μαζί μου στα πάνω και τα κάτω».

«Το επόμενο άτομο που θα πάρω πραγματικά στα σοβαρά είναι κάποιο που θα ερωτευτώ και δεν θα φοβηθώ από τα πράγματα που με τρόμαζαν παλιά». Ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι έχει συνδεθεί στο παρελθόν με γνωστές συναδέλφους της όπως η Τζούλια Ρόμπερτς, Νιβ Κάμπελ και Λίζι Καπλάν.

Ο σταρ του «Whole Nine Yards», ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι οι αγώνες του με τον εθισμό του έγιναν τόσο σκληροί που «παραλίγο να πεθάνει», είπε ότι τώρα ήταν σίγουρος για τη νηφαλιότητά του. «Δεν φοβάμαι πια την αγάπη, οπότε το επόμενο κορίτσι με το οποίο θα βγω έξω να προσέχει καλύτερα», είπε, σημειώνοντας ότι πιστεύει ότι θα ήταν ένας «εξαιρετικός μπαμπάς».

«Πραγματικά. Μεγάλωσα με πολλά μικρά παιδιά γύρω μου, και μάλλον γι’ αυτό, αλλά ανυπομονώ». πρόσθεσε. Ο Πέρι αρραβωνιάστηκε για λίγο τη μάνατζερ λογοτεχνίας, Μόλι Χούρβιτς. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο του 2021.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share