«Αγγελιαφόροι» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το συγκρότημα REC

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο πλαίσιο ενίσχυσης του εθελοντικού ρεύματος, συμπορεύεται με το διάσημο Urban Pop συγκρότημα REC ώστε να γίνουν οι

«αγγελιαφόροι» που θα διαδώσουν το μήνυμα του εθελοντισμού, της αγάπης και της αλληλεγγύης στους νέους και τις νέες.

Για το σκοπό αυτό, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού και των καλλιτεχνών του συγκροτήματος στα Κεντρικά Γραφεία του Ε.Ε.Σ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας, καθώς και μια σειρά από κοινές δράσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα, με απώτερο στόχο και σκοπό την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση του κοινού σε θέματα εθελοντισμού, ανθρωπισμού και κοινωνικής προσφοράς.

Οι REC θεωρούνται το δημοφιλέστερο Urban Pop συγκρότημα της γενιάς τους. Στην πάροδο των ετών έχουν καταφέρει να εντάξουν στο ενεργητικό τους μεγάλες εμπορικές επιτυχίες και αρκετές αξιοζήλευτες συνεργασίες. Βασικός πυρήνας του γκρουπ είναι ο Άρης Λουμάκης, ιδρυτής, παραγωγός και frontman των REC, έχοντας στο πλάι του τον Mike Βασιλιάδη.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share