Ντόναλντ Τραμπ: Επιστρέφει στο Twitter με απόφαση Έλον Μασκ

Ντόναλντ Τραμπ: Μετά από την αναστολή της λειτουργίας που δέχθηκε ο λογαριασμός τους μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ ο Έλον Μασκ αποφάσισε την επιστροφή

του στην πλατφόρμα. 

Την άρση της αναστολής της λειτουργίας του λογαριασμού του Ρεπουμπλικάνου πρώην πρόεδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter αποφάσισε ο νέος του ιδιοκτήτης Έλον Μασκ.

Ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ είχε απενεργοποιηθεί από την πλατφόρμα μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Ωστόσο, από το βράδυ του Σαββάτου ο λογαριασμός του πρώην αμερικανού προέδρου εμφανίζεται και πάλι ενεργός μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Το τελευταίο tweet του Ντόναλντ Τραμπ, που αφορούσε στην ορκομωσία του Τζο Μπάιντεν. Κάτω από την ανάρτηση πολλοί χρήστες σχολιάζουν την επιστροφή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Έλον Μασκ, που δηλώνει υπερασπιστής της ελευθερίας της έκφρασης, ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να τοποθετηθούν σε «δημοσκόπηση» που οργάνωσε στην πλατφόρμα και η πλειοψηφία ψήφισε «ναι» στην επιστροφή του μεγιστάνα των ακινήτων σε αυτήν.

Πηγή

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share