Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Νοσηλεύεται για 7η ημέρα

Μάχη για τη ζωή του δίνει στο νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Δύσκολες ώρες για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται για έκτη συνεχή ημέρα στο νοσοκομείο Υγεία, με την κατάστασή του να κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

Όπως έχει γίνει γνωστό βρίσκεται στην μονάδα εντατική θεραπείας με αναπνευστική ανεπάρκεια χωρίς να είναι διασωληνωμένος, ωστόσο η επαφή του με το περιβάλλον είναι περιορισμένη.

Στο πλευρό του βρίσκεται σύσσωμη η οικογένειά του, τα παιδιά του, η σύζυγός του, Άννα Μαρία καθώς και οι αδερφές του που ταξίδεψαν από την Ισπανία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, τα μέλη της οικογένειας έσπευσαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στην Μητρόπολη των Αθηνών όπου σύμφωνα με την εφημερίδα ONTime πραγματοποίησαν δέηση. Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης βρέθηκαν εκτός από τις δύο αδελφές του τέως βασιλιά, οι γιοι του Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος και οι νύφες του Μαρί Σαντάλ, Τατιάνα Μπλάτνικ και Νίνα Φλορ.

Ο 82χρονος τέως μονάρχης υπέστη οξύ εγκεφαλικό ενώ βρισκόταν σπίτι του στο Κολωνάκι. Η υγεία του ήταν ήδη κλονισμένη και το εγκεφαλικό ήρθε να επιβαρύνει την κατάσταση.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share