Βρετανία: Η σέξι τοξοβόλος που ρίχνει βέλη… με τα πόδια της – Το «σόου» στη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Oρίσα Κέλι η οποία έχει κάνει τοξοβολία μπροστά στην βασίλισσα Ελισάβετ, κέρδισε τη φήμη της λόγω της μοναδικής ικανότητάς της να

εκτοξεύει βέλη χρησιμοποιώντας τα πόδια της. Γνωρίστε την πιο «σέξι τοξοβόλο» του κόσμου

Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της «πιο σέξι τοξοβόλου του κόσμου». Η Oρίσα Κέλι, η οποία έχει κάνει τοξοβολία μπροστά στην βασίλισσα Ελισάβετ, έγινε διάσημη της λόγω της μοναδικής της ικανότητας να εκτοξεύει βέλη χρησιμοποιώντας τα πόδια της.

«Η τοξοβολία με τα πόδια είναι απλά τοξοβολία, από την ανάποδη!» είπε η 27χρονη Ορίσα για τα εντυπωσιακά της κόλπα, τα οποία προβάλλει τακτικά στους σχεδόν 1,4 εκατομμύρια ακολούθους της στο TikTok.

Σε ένα απόσπασμα που είχε 17,7 εκατομμύρια προβολές, η τοξοβόλος και κασκαντέρ, ντυμένη γάτα χρησιμοποίησε το σπίτι της για να εκτοξεύσει ένα φλεγόμενο βέλος. Ξεκινά πιάνοντας το σύνθετο τόξο των 13,5 κιλών στα δάχτυλα των ποδιών της και, στη συνέχεια, στέκεται με το όπλο της στο «δάχτυλο του ποδιού» πάνω από το κεφάλι της. Στη συνέχεια, ενώ ισορροπεί στα χέρια της, τραβάει προς τα πίσω το τόξο με τα πόδια της και το σπρώχνει με δύναμη, θυμίζοντας σκηνή από ταινία.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CN-QRUBGYZN/?UTM_SOURCE=IG_EMBED&UTM_CAMPAIGN=LOADING

«Έχω κάψει πραγματικά τα δάχτυλά μου τόσες φορές κάνοντας τοξοβολία με φωτιά που δεν νιώθω πια τη ζέστη», είπε στο NeedToKnow.online. Η ταλαντούχα κοπέλα, επιδεικνύει το μοναδικό της ταλέντο στα ημίχρονα του NBA.

Η Βρετανίδα με το τόξο, η οποία πραγματοποιεί βολές για επτά χρόνια, εμπνεύστηκε να δοκιμάσει τα δάχτυλα των ποδιών της στην τοξοβολία, αφού όπως είπε βαρέθηκε την ρουτίνα. «Έκανα κόλπα στον αέρα με μεταξωτές κορδέλες αλλά αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω κάτι ακόμα πιο ασυνήθιστο.

«Πήρα ένα τόξο και ένα βέλος, πήγα σε ένα γήπεδο κρίκετ (γιατί δεν είχα πού αλλού να προπονηθώ!) και άρχισα να προπονούμαι» είπε. Μετά από εξάσκηση έξι ώρες την ημέρα για έξι μήνες, η Kέλι έμαθε πώς να κυριαρχεί στο τόξο και το βέλος χρησιμοποιώντας…μόνο τα δάκτυλα των ποδιών της.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/REEL/COF-OCHDRN5/

«Παρακολούθησα εκατοντάδες βίντεο τοξοβολίας όταν προσπαθούσα να μάθω. Έβαλα το τόξο και το βέλος στα πόδια μου ακριβώς όπως θα έκανα με τα χέρια μου», εξήγησε. Είπε ότι το μόνο μειονέκτημα είναι οι κράμπες στα πόδια, εξηγώντας: «Αν δεν προπονούμαι αρκετά συχνά, σίγουρα μου το θυμίζουν οι κράμπες στα πόδια»! Ισχυρίζεται ότι δεν χρησιμοποιεί τα πόδια της για να βλάψει κάποιο ζώο. «Δεν κυνηγώ ζώα, κυνηγώ μόνο τους πρώην μου», είπε αστειευόμενη η κοπέλα, η οποία έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις απαράμιλλες δεξιότητές της στην τοξοβολία, όπως μεταδίδει οι New York Post.

Μαζί με τις εμφανίσεις στα ημίχρονα, η Kέλι είχε κάνει σόου μπροστά στην εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ το 2018. Επιπλέον, έκανε ακροβατικά τοξοβολίας για το «Wonder Woman», ανέφερε το Jam Press. «Δεν μπορώ να κάνω ούτε ένα handstand, split ή τοξοβολία και εκείνη μπορεί να κάνει και τα 3 ταυτόχρονα», έγραψε ένας θαυμαστής.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/REEL/COF65HZAE4_/

«Αυτή είναι η πιο τεράστια δεξιότητα που έχει ποτέ κανείς», είπε ένας άλλος. Άλλοι θαυμαστές συνέκριναν την Kέλι με διάσημους φανταστικούς τοξοβόλους, συμπεριλαμβανομένης της πρωταγωνίστριας του «Hunger Games» Katniss Everdeen καθώς και τους Hawkeye και Black Widow από τους «Avengers».

Ωστόσο, η αξιοθαύμαστη γυναίκα είπε ότι «το να μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ κάθε μέρα» είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου. «Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά δεν θα άλλαζα το επάγγελμά μου για τίποτα στον κόσμο και ελπίζω να εμπνεύσω άλλους να κάνουν αυτό που αγαπούν ως καριέρα – όσο τρελό κι αν είναι!».

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share