Σεισμός – Τουρκία: Ο Ερντογάν μοίρασε χρήματα σε παιδιά στο Αντιγιαμάν – Καταρρέουν τα ποσοστά του, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Χρήματα σε παιδιά στο σεισμόπληκτο Αντιγιαμάν μοίρασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σημειώνεται ότι της κίνησης αυτής, είχε προηγηθεί η συγγνώμη του Τούρκου Προέδρου στους

κατοίκους της επαρχίας για την καθυστέρηση στις επιχειρήσεις διάσωσης και παροχής βοήθειας.

Η Αντιγιαμάν είναι μία από τις πλέον πληγείσες τουρκικές επαρχίες από τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου.

«Εξαιτίας της καταστροφικότητας των δονήσεων και των κακών μετεωρολογικών συνθηκών, δεν μπορέσαμε να εργασθούμε όπως θέλαμε στο Αντίγιαμαν για πολλές ημέρες. Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό», δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος κατά την επίσκεψή του στην επαρχία αυτή, τρεις εβδομάδες μετά τον σεισμό που σκότωσε περισσότερους από 44.000 ανθρώπους στην Τουρκία, έχοντας πλήξει και την γειτονική Συρία.

Την κίνηση του Ερντογάν κατέκρινε το Διαδίκτυο αλλά και μερίδα του τουρκικού Τύπου, με την Τσουμχουριέτ να γράφει ότι «Στις πλημμύρες δίνει τσάι, στον σεισμό χρήματα».

  • Τουρκία: Φίλαθλοι της Μπεσίκτας καλούν σε παραίτηση την κυβέρνηση μετά τους φονικούς σεισμούς

Την ίδια στιγμή υπάχρουν σκέψεις για τη διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου χωρίς φιλάθλους στην Τουρκία.

Στο μεταξύ η δημοτικότητα του τούρκου προέδρου πέφτει όλο και περισσότερο. Νέα δημοσκόπηση φέρνει το κόμμα του κυβερνώντος ΑΚΡ κάτω από το 30%.

Πηγή: ΕΡΤ ...Σεισμός – Τουρκία: Ο Ερντογάν μοίρασε χρήματα σε παιδιά στο Αντιγιαμάν – Καταρρέουν τα ποσοστά του, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση:
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share