ΗΠΑ: Σκότωσε την σύζυγο και τα δύο παιδιά τους – Το τηλεφώνημα σε συγγενή πριν αυτοκτονήσει

Σοκ από την δολοφονία μιας μητέρας και των δύο παιδιών της. Δράστης ο σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο ηλεκτρολόγος από το Νιου Τζέρσεϊ που

πυροβόλησε θανάσιμα τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους την Κυριακή το πρωί, τηλεφώνησε σε συγγενή του και ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του προτού στρέψει το όπλο στον εαυτό του, ανακοίνωσε η αστυνομία τη Δευτέρα.

Ο Krzysztof Nieroda, 41 ετών, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι της οικογένειας γύρω στις 9:30 π.μ. με το όπλο στο χέρι του. Η αστυνομία βρήκε επίσης τα πτώματα της 41χρονης αισθητικού συζύγου του, Justyna, και των δύο παιδιών τους, της 13χρονης Natalie και του 14χρονου Sebastian.

Ο Σεμπάστιαν εντοπίστηκε ζωντανός από τους αστυνομικούς, αλλά δυστυχώς δεν άντεξε και πέθανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Νιούαρκ.

Λίγο αφότου πάτησε τη σκανδάλη, ο δράστης κάλεσε έναν συγγενή του στο τηλέφωνο και του είπε τι είχε κάνει. Στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε μια φορά στο κεφάλι.

Η φρικτή δολοφονία-αυτοκτονία έχει αφήσει τους γείτονες ανάστατους, καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν το κίνητρο. Οι κάτοικοι περιέγραψαν τους Nierodas ως ευγενικούς, εξυπηρετικούς ανθρώπους που μετακόμισαν στην περιοχή το 2007.

«Ήταν μια κανονική οικογένεια. Γι’ αυτό είναι αδύνατο να το πιστέψεις», είπε ο 56χρονος Angel Montanez στην The Post. «Πήγαιναν για κάμπινγκ κάθε Σαββατοκύριακο με ένα τρέιλερ που συνδέουν στο αυτοκίνητό τους. Πρόσφατα ανακαίνισαν την κουζίνα τους και με κάλεσε να μου τη δείξει» πρόσθεσε.

Πηγή

...ΗΠΑ: Σκότωσε την σύζυγο και τα δύο παιδιά τους – Το τηλεφώνημα σε συγγενή πριν αυτοκτονήσει:
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share