Νέα “πυρά” κατά Στεργιώτη για τον παράνομο τζόγο

Ανεπίτρεπτο να γίνεται δημόσιος κατήγορος μεμφόμενος την Κυβέρνηση, ο "αβανταδόρος του παράνομου στοιχηματισμού", που πολέμα τον νόμιμο τζόγο», λένε πράκτορες του ΟΠΑΠ.

Με την φράση «από εκεί που μας χρωστάει, μας ζητάει και τα ρέστα» σχολιάζουν πράκτορες του ΟΠΑΠ και παράγοντες της

αγοράς τυχερών παιχνιδιών τις δημόσιες δηλώσεις του Προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, ο οποίος αντί να κάνει σκληρή αυτοκριτική όπως λένε, μέμφεται την Κυβέρνηση για την γιγάντωση του παράνομου τζόγου.

Όπως τονίζουν, ο εκλεκτός του Γιάννη Βαρουφάκη, Αντώνης Στεργιώτης, κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι δεν κάνει το παραμικρό για την πάταξη του παράνομου τζόγου, που ο ίδιος επέτρεψε να γιγαντωθεί, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, ακριβώς την περίοδο που έβαζε στο στόχαστρο τον νόμιμο τζόγο, ζημιώνοντας πολλαπλάσια την κοινωνία και το Κράτος, πολεμώντας τον ΟΠΑΠ και τους πράκτορες του, με συνέπεια να χαθούν τεράστια ποσά από τα δημόσια έσοδα.

Ο κ. Στεργιώτης, όπως σημειώνουν οι ίδιοι άνθρωποι, βάλθηκε να «τρελάνει κόσμο», ανάγοντας εαυτόν σε δημόσιο κατήγορο για τον παράνομο τζόγο, μετά από έξι μήνες απραξίας του στην Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων, διάστημα στο οποίο επέτρεψε να φουσκώσει το παράνομο στοίχημα, ο τζίρος του οποίου ξεπερνά τα 6 δις, από τα οποία ούτε ευρώ δεν μπαίνει στον κρατικό κορβανά.

Πράκτορες του ΟΠΑΠ λένε ότι είναι απύθμενο θράσος, οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι που αβάνταραν τον παράνομο τζόγο με πράξεις ή παραλείψεις τους, να κατηγορούν άλλους για την ασυδοσία στο διαδικτυακό στοίχημα.

Παράγοντες της αγοράς των νόμιμων και φορολογούμενων τυχερών παιχνιδιών υπογραμμίζουν ότι ο Στεργιώτης πρέπει να εξηγήσει χωρίς φτηνές δικαιολογίες γιατί άφησε ανεξέλεγκτο τον παράνομο τζόγο, μέσω «ίντερνετ καφέ» σε κάθε γειτονιά, που σε συνεργασία με online εταίρες στοιχηματισμού γίνονται στέκια παράνομου τζόγου που «γδέρνουν τους παίκτες», χωρίς ο ίδιος να ενημερώσει την Κυβέρνηση ή να επιβάλλει κυρώσεις ως επικεφαλής της αρμόδιας, ανεξάρτητης αρχής, καλούν δε την Κυβέρνηση να πάψει να εκτίθεται, βάζοντας τέλος στα σόου, όπως λένε που δίνει ή στην θητεία του κ. Στεργιώτη.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share