4 μαγικά scrubs με καφέ που εξαφανίζουν την κυτταρίτιδα...

Μην φτιάχνετε μόνον καφέ για να τον πιείτε. Αυτές οι μαγικές συνταγές με καφέ θα βοηθήσουν να μειώσετε την «όψη του φλοιού του πορτοκαλιού» γρήγορα!
Μελέτη του Journal of Cosmetic and Laser Therapy κατέληξε στο συμπέρασμα ότι περίπου το 85% των γυναικών άνω των 20 ετών έχουν κυτταρίτιδα. Τι μπορεί να κάνει λοιπόν καθεμία μόνη της, ανέξοδα, στο σπίτι της, για να την εξαφανίσει; Scrub νο1 Θα χρειαστείτε: 1 φλιτζάνι κατακάθι από καφέ 1/4 του φλιτζανιού μαύρη ζάχαρη 50 γρ ελαιόλαδο Αναμίξτε τα συστατικά μέχρι να ενωθούν και να σχηματίσουν μια παχιά πάστα.

Κάντε 15 λεπτά μασάζ και ξεπλύνετε με νερό. Ο καφές και η ζάχαρη βοηθούν το δέρμα να γίνει λείο και απαλό. Scrub νο2 Θα χρειαστείτε:

2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας καφέ 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι Αν το μείγμα σας φαίνεται πολύ στεγνό, προσθέσετε λίγο ακόμη χυμό λεμόνι, ενώ αν είναι πολύ ρευστό λίγο καφέ.

Κάντε 15 λεπτά μασάζ και ξεπλύνετε με νερό. Scrub νο3 Θα χρειαστείτε:

2 κουταλάκια του γλυκού μέλι 1,5 κούπα καστανή ζάχαρη μισή κούπα αλεσμένο καφέ μισή κούπα στιγμιαίο καφέ 3/4 της κούπας ελαιόλαδο. Λιώστε το μέλι σε ένα μπρίκι, ρίξτε τα υλικά και ανακατέψτε καλά. Χρησιμοποιήστε το μείγμα 1-2 φορές την εβδομάδα μετά το μπάνιο, κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Scrub νο4 Θα χρειαστείτε: 3 κουταλιές της σούπας μέλι 2 κούπες καφέ 2 κουταλιές της σούπας κανέλα 1 κούπα καστανή ζάχαρη 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Λιώστε το μέλι σε ένα μπρίκι, ρίξτε τα υλικά και ανακατέψτε καλά. Χρησιμοποιήστε το scrub 1-2 φορές την εβδομάδα μετά το μπάνιο κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον 5 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Το μυστικό Επιλέξτε χοντροαλεσμένο καφέ ή ακόμη καλύτερα χτυπήστε τους κόκκους του καφέ σε γουδί. Μετά το scrub απλώστε μία ενυδατική κρέμα.

Πηγή

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share