Αυτοί είναι οι πιο κουλοί θάνατοι όλων των εποχών

Οι άνθρωποι έχουν υποφέρει από μια τρομακτική "ποικιλία" όσο αφορά τον τρόπο θανάτου... Η συγκεκριμένη λίστα συνεχώς αυξάνεται. Άλλοι πέθαναν από λαιμαργία, άλλοι από ρομπότ και άλλοι
από...χελώνα. Δείτε τους πιο περίεργους θανάτους στην ιστορία. Αισχύλος Ο θρύλος ισχυρίζεται ότι ένας αετός πέρασε τη φαλάκρα του ποιητή για βράχο, και άφησε να πέσει πάνω στη φαλάκρα του μια χελώνα. Ο θρύλος προσθέτει ότι κάποιος χρησμός του είχε προειπεί: "Ουράνιον σε βέλος κατακτενεί".

Εδουάρδος Β΄ της Αγγλίας Δολοφονήθηκε με μια πυρακτωμένη ράβδο χαλκού που εισήχθηκε στον πρωκτό του, προκειμένου να φανεί ότι πέθανε από φυσικά αίτια, αλλά και ως τιμωρία για την ομοφυλοφιλία του. Ανάμεσα στο λαό ακούστηκε ακόμα ότι ο βασιλιάς είχε πεθάνει από ασφυξία λόγω στραγγαλισμού. Σήμερα υπάρχει επιπλέον η άποψη ότι ο Εδουάρδος δεν δολοφονήθηκε, αλλά διέφυγε στην Ιταλία, όπου έζησε περίπου έντεκα χρόνια ακόμη.

Χάνς Στέινιγκερ Ήταν γνωστός ως ο άνθρωπος με τη μακρύτερη γενειάδα σε όλο τον κόσμο η οποία απετέλεσε και την αιτία θανάτου του. Μία μέρα, το 1567, ξέσπασε φωτιά στην πόλη όπου διέμενε και από τη βιασύνη του, ξέχασε να μαζέψει προς τα πάνω τη γενειάδα του, με αποτέλεσμα να παραπατήσει κατά λάθος πάνω της, να χάσει την ισορροπία του, να σπάσει τον αυχένα του και να πεθάνει.

Αδόλφος Φρειδερίκος της Σουηδίας Ο βασιλιάς Αδόλφος Φρειδερίκος της Σουηδίας ήταν λάτρης του φαγητού και αυτό του στοίχησε τη ζωή. Ο "Βασιλιάς που έτρωγε μέχρι σκασμού" πέθανε το 1771 καθώς είχε φάει ένα γιγάντιο γεύμα με αστακούς, χαβιάρι, σουκρούτ, λαχανόσουπα, καπνιστή ρέγγα, σαμπάνια και 14

μερίδες από το αγαπημένο του επιδόρπιο: σου γεμισμένα με μαρέγκα και γάλα.

Κλεμέντ Βαλάντιχαμ Ο Βελάντιχαμ ήταν ένας από τους πιο γνωστούς δικηγορους του Οχάιο.Κάποια στιγμή σε μια δίκη το 1871, ανέλαβε την υπεράσπιση του Τόμας ΜακΓκεχαμ, ο οποίος κατηγορείτο για τη δολοφονία του Τομ Μάγιερ κατά τη διάρκεια ενός καυγά σε ένα μπαρ. Ο δικηγόρος ισχυριζόταν ότι ο θανόντας αυτοτραυματίστηκε κατά λάθος την ώρα που προσπαθούσε να τραβήξει το όπλο του και ενώ βρισκόταν γονατιστός. Για να πείσει τους ενόρκους αποφάσισε να δείξει στην πράξη τη θεωρία του. Δυστυχώς, άρπαξε ένα γεμάτο όπλο και κατά λάθος αυτοπυροβολήθηκε.

Τζόρτζ Χέρμπερτ Πέθανε από την αποκαλούμενη Κατάρα των Φαραώ και η ιστορία είναι η εξής: Ένα κουνούπι τσίμπησε το πρόσωπό του. Την ώρα που ξυριζόταν, κατά λάθος το έκοψε, και στη συνέχεια μολύνθηκε σοβαρά με ερυσίπελα. Αυτό οδήγησε σε δηλητηρίαση του αίματος και τελικά σε πνευμονία.

Ρόμπερ Γουίλιαμς Εργατικά ατυχήματα συμβαίνουν συνέχεια, αλλά εδώ μιλάμε για το πρώτο ρομπότ-δολοφόνο. Ήταν στις 25 Ιανουαρίου 1979 ένα ρομπότ στο εργοστάσιο της Ford στο Flat Rock των Η.Π.Α. βραχυκύκλωσε και κατέβασε το τεράστιο ατσάλινο χέρι του πάνω στο ανυποψίαστο κεφάλι του εργάτη Ρόμπερτ Γουίλιαμς που πέθανε ακαριαία.

Τζένιφερ Στρέιντζ Η Τζένιφερ αποφάσισε να λάβει μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσει ένα Wii για τα παιδιά της και κατανάλωσε τεράστιες ποσότητες νερού χωρίς να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, αφού έφυγε από την εργασία της ισχυριζόμενη ότι υπέφερε από πονοκεφάλους, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της. Όπως αποφάνθηκαν οι ιατροδικαστές πέθανε από "δηλητηρίαση" νερού, μιας και δεδομένου ότι δεν πήγε στην τουαλέτα, οι ηλεκτρολύτες στο σώμα της ξεπέρασαν το επιτρεπτό όριο.

Τέιλορ Μίτσελ Η 19χρονη τραγουδίστρια από τον Καναδά έπεσε θύμα επίθεσης κογιότ στο εθνικό πάρκο Cape Breton Highlands στη Νέα Σκωτία. Την επίθεση των κογιότ στην νεαρή τραγουδίστρια είδε ένας περαστικός, ο οποίος κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα, αλλά τελικά 12 ώρες μετά εξέπνευσε.

Έντουαρτ Άρχμπολτ Ο 32χρονος πλήρωσε με τη ζωή του τη συμμετοχή του σε διαγωνισμό βρώσης κατσαρίδων. Το διαγωνισμό διοργάνωσε κατάστημα ερπετών και στόχος των συμμετεχόντων ήταν να φάνε μια ποικιλία εντόμων προκειμένου να κερδίσουν ένα εξωτικό ερπετό: ένα πύθωνα.

Οσκαρ Οτέλο Αγκουιλάρ Ο 21χρονος Οσκαρ Οτέλο Αγκουιλάρ έχασε τη ζωή του όταν επιχείρησε να βγάλει μια selfie έχοντας μαζί του ένα όπλο. Ο νεαρός μεξικανός, μην έχοντας προφανώς συναίσθηση του τι έκανε, καθώς ήταν μεθυσμένος γέμισε το όπλο αφαιρώντας την ασφάλεια και προσπάθησε να σταθεροποιήσει το smartphone του για να τραβήξει την selfie.

Πηγή

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share