Παπαδημούλης: Δεν έχουμε εντολή για δραχμή

Να απαντήσει στις αντιδράσεις βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία με τους Ευρωπαίους, επιχειρεί ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης. Όσοι ζητούν «το 100%, εδώ και τώρα»,ας μην ξεχνούν…

ότι η λαϊκή εντολή προς τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι για λύση και ανάπτυξη εντός ευρώ, όχι για δραχμή», έγραψε στο twitter ο ευρωβουλευτής του κόμματος.

Σημειώνεται ότι οι αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Πρώτος αντέδρασε ο Μανώλης Γλέζος. Τη δήλωση του Μανώλη Γλέζου, ακολούθησαν τοποθετήσεις που έθεταν εν αμφιβόλω τη στάση που τηρεί η κυβέρνηση με τους δανειστές και τη συμφωνία του Eurogroup από τη Σοφία Σακοράφα, τον Αλέξη Μητρόπουλο, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον Γιώργο Κατρούγκαλο, ο οποίος μάλιστα σημείωσε ότι εάν καταπατηθούν οι κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης ο ίδιος θα αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα και τελευταίο τον Κώστα Λαπαβίτσα, που με ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, η οποία αναδημοσιεύεται και από το iskra.gr της Αριστερής Πλατφόρμας, ζητά απαντήσεις σε πέντε βασικά ερωτήματα, διατεινόμενος ότι με τη συμφωνία της Παρασκευής καθίσταται ανεφάρμοστο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Η χθεσινή παρέμβαση του έτερου ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, Μίκη Θεοδωράκη, η οποία ήταν στη λογική του Μανώλη Γλέζου και καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει με ένα «όχι» στο nein του Σόιμπλε, δρομολόγησε το σημερινό ραντεβού που θα έχει ο πρωθυπουργός μαζί του στις 10:30 στο σπίτι του στην Πλάκα. Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να στείλει ένα μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος και να αποκλιμακώσει τις αντιδράσεις.

Όσοι ζητούν «το 100%, εδώ και τώρα»,ας μην ξεχνούν ότι η λαϊκή εντολή προς τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι για λύση κ ανάπτυξη εντός ευρώ, όχι για δραχμή. Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) February 24, 2015

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share