Συγκλονιστικό: Γιατί ο Ιορδανός πιλότος στεκόταν ατάραχος ενώ καιγόταν ζωντανός

Εντύπωση έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη η απάθεια του Ιορδανού πιλότου, Μουάθ Aλ Κασάεσμπεχ, την ώρα που τον έκαιγαν ζωντανό οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος... Οι τζιχαντιστές, αφού τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό, στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά και τον έκαψαν ζωντανό.

Στο εύλογο ερώτημα πώς δεν ούρλιαξε από τον πόνο, ή πώς δέχθηκε υπομονετικά τον μαρτυρικό του θάνατο, η ιστοσελίδα burnews.com από τη Σαουδική Αραβία σε δημοσίευμά της εκφράζει την άποψη ότι ο 27χρονος πιλότος βρισκόταν σε βαριά καταστολή την στιγμή της τραγικής πυρπόλησής του και δεν είχε ιδέα για ό,τι του συνέβαινε, επειδή ήταν ναρκωμένος με ισχυρή δόση ναρκωτικών.

Η φαινομενική απάθεια του Ιορδανού πιλότου, γράφει η σαουδαραβική ιστοσελίδα, που πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως ήρεμη στάση που δείχνει τον ηρωισμό του, οφειλόταν στη βαριά νάρκωση που του είχε χορηγηθεί.

Η ίδια ιστοσελίδα επικαλείται έκθεση παρατηρητών που μελέτησαν με προσοχή το επίμαχο βίντεο και στην οποία αναφέρεται ότι τα αισθητηριακά κέντρα στο σώμα του 27χρονου καταστράφηκαν πολύ γρήγορα από την φωτιά και ο ίδιος δεν μπορούσε να αισθανθεί τον πόνο από τις φλόγες που διαχεόταν με γρήγορους ρυθμούς σε όλο του το σώμα

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share