Το… καρφί της «Αυγής», ο νεοσσός και η στήριξη στο Γλέζο

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε στην κυβέρνηση η παρέμβαση του Μανώλη Γλέζου ενεργοποίησαν την εφημερίδα «Αυγή» που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε ο διευθυντής της εφημερίδας είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστική…

είναι η γελοιογραφία στις σελίδες των παραπολιτικών που θυμίζει στους νεότερους την ιστορία και τα όσα έχει περάσει ο νυν ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο σκίτσο του Τάσου Αναστασίου εμφανίζεται ένας νεοσσός που μόλις βγήκε από το αυγό του να μιλάει για τον Μανόλη Γλέζο και να λέει: «Ο κάθε άσχετος που έχει πέντε χρόνια στην εξορία, έντεκα χρόνια στη φυλακή, τρεις καταδίκες σε θάνατο και κατέβασε μια σβάστικα από την Ακρόπουλη βγαίνει και λέει τη γνώμη του… Εμάς μας ρώτησε;»

Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης χαρακτήρισε «άστοχη και λανθασμένη» τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζου, ο οποίος εκφράζοντας τη γνώμη του είπε ότι η συμφωνία στο Eurogroup δεν βάζει τέλος στο μνημόνιο και βαφτίζει το ψάρι… κρέας. Είναι πιθανόν ο Μανώλης Γλέζος να μην είναι καλά πληροφορημένος για τη σκληρή και επίπονη διαπραγμάτευση η οποία συνεχίζεται. Διαπραγμάτευση για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού».

Αυτό έλεγαν κυβερνητικοί κύκλοι, απαντώντας στην δριμύτατη κριτική που άσκησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση περί αθέτησης των προεκλογικών υποσχέσεών της.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share