«Δεν εκβιαζόμαστε” φωνάζουν οι διαδηλωτές στο Σύνταγμα

Πλήθος κόσμου έχει γεμίσει την πλατεία Συντάγματος, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση… υποστήριξης της ελληνικής κυβέρνησης και διαμαρτυρίας κατά της Μέρκελ, που διοργανώθηκε μέσω facebook.

Πρόκειται για ανθρώπους κάθε ηλικίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε από τα social media, με κεντρικό σύνθημα «Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν υποκύπτουμε. Δεν φοβόμαστε. Δεν κάνουμε πίσω. Νικάμε».

Η κινητοποίηση θυμίζει εποχή «Αγανακτισμένων», όταν χιλιάδες κόσμου γέμιζαν την πλατεία Συντάγματος, με άλλο βέβαια πνεύμα, αφού αυτή τη φορά οι συγκεντρωμένοι τάσσονται υπερ της κυβέρνησης

Αναμεσα στους διαδηλωτές ξεχώρισε μία

μητέρα, η οποία έχει πάει στη συγκέντρωση μαζί με το μωρό της! Δεν σας φοβόμαστε», γράφει το πλακάτ που κρατάει μία διαδηλώτρια και το οποίο απευθύνεται σε Σόιμπλε και Μέρκελ.

Μεταξύ των διαδηλωτών είναι απολυμένοι σχολικοί φύλακες, οι οποίοι πρόσφατα ξανακέρδισαν τις θέσεις τους, και οι απολυμένοι της ΕΡΤ. Λόγω της κινητοποίησης κλειστή είναι για τα οχήματα οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Είναι η πρώτη συγκέντρωση που πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος, χωρίς να υπάρχουν τα γνωστά κάγκελα μπροστά από τον άγνωστο στρατιώτη. ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ

newsit.gr

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share