«Ο κ. Τσίπρας διαδέχεται έναν φοβικό πρωθυπουργό»

Το μνημόνιο δεν υπηρετεί τον ελληνικό λαό είναι εθνοκτόνο», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς ο οποίος, κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, τόνισε ότι το κόμμα του ως…

τρίτη πολιτική δύναμη θα είναι η εθνική αντιπολίτευση.

Η απελθούσα κυβέρνηση φέρει βαρύτατη ευθύνη για την κατάργηση του Συντάγματος με το σκληρό μνημονιακό της έργο», είπε ο κ. Παππάς και πρόσθεσε ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής θα σταθεί αρωγός σε πολλές πρωτοβουλίες και ενέργειες ώστε να γίνει το Κοινοβούλιο έκφραση της βούλησης όλων των Ελλήνων και των κυρίαρχων δυνάμεων όπως τις επέλεξε ο ελληνικός λαός, όπως θα στηρίξει και κάθε απόφαση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Είπε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας διαδέχεται έναν φοβικό πρωθυπουργό. «Ο χαρακτηρισμός δεν είναι δικός μου για τον κ. Σαμαρά. Είναι χαρακτηρισμός του Τάκη Μπαλτάκου στο διάλογό του με τον Ηλία Κασιδιάρη», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Εκτίμησε επίσης ότι η καταγγελία του μνημονίου από τον ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε σε λίγες ημέρες σε συμφωνία γέφυρα και κάλεσε την κυβέρνηση να υλοποιήσει την υπόσχεση για την κατάργηση του μνημονίου με ένα μόνο άρθρο για να το ψηφίσει η Χρυσή Αυγή.

Δεν πρέπει κύριε πρωθυπουργέ να προδώσετε τον ελληνικό λαό», είπε και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να μην αγνοήσει την οργή του ελληνικού λαού αν διαψευστεί η προσδοκία του για το τέλος του μνημονίου.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share