Αίθριος ο καιρός σήμερα αλλά η αφρικανική σκόνη επιστρέφει

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες κατά τόπους πυκνότερες και το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη Μακεδονία και το Βόρειο Ιόνιο, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν…

τη μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες το απόγευμα θα αυξηθούν, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα ασθενών βροχών περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς και από το βράδυ μέτριοι.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share