ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΟ REUTERS : ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ EUROGROUP

Oλοκληρωμένη πρόταση για το χρέος πρόκειται να παρουσιάσει η κυβέρνηση στο Eurogroup της Τετάρτης, δήλωσε χθες το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, όπως μεταδίδει το Reuters. «Θα παρουσιάσουμε μια...

ολοκληρωμένη πρόταση την Τετάρτη» για τη διαχείριση της μετάβασης προς μια νέα συμφωνία για το χρέος, δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Βαρουφάκης.

Στην κρίσιμη συνεδρίαση θα πάρουν μέρος, όπως έγινε γνωστό, τόσο ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι όσο και η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ. Η προετοιμασία της κυβέρνησης για τις προγραμματικές δηλώσεις, αλλά και για την κρίσιμη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που έγινε στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου το απόγευμα του Σαββάτου. Στο μεταξύ ο κ. Βαρουφάκης είχε το Σάββατο συνάντηση με πολυμελές κλιμάκιο του Οίκου Lazard. Η Lazard αναλαμβάνει την υποστήριξη της διαπραγματευτικής γραμμής της κυβέρνησης απέναντι στους δανειστές για τα θέματα χρέους και της εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος. Όταν πας στο δικαστήριο (σ.σ.: εννοεί το Eurogroup) χρειάζεσαι και τους καλύτερους δικηγόρους» φέρεται να σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share