Στη φυλακή η μητέρα και η σύντροφος του Γ. Τσάκαλου

Προφυλακιστέες κρίθηκαν έπειτα από τις απολογίες τους στον ανακριτή Ε. Νικόπουλο, αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας, η μητέρα και η σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου.

Στη φυλακή επέστρεψαν και δύο ακόμη κατηγορούμενοι…

για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», ο Χρήστος Τσάκαλος και ο Γιώργος Πολυδώρου. Και οι δύο είχαν καταδικαστεί, άλλωστε, στο πρόσφατο παρελθόν με δικαστική απόφαση για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση και εκτίουν τις ποινές τους στις φύλακες Κορυδαλλού.

Η μητέρα και η σύντροφος αντιμετώπισαν κατηγορίες για συμμετοχή στην οργάνωση, ενώ φέρονται, μεταξύ άλλων, να παρείχαν

καταφύγιο στην 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου, πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού του Χριστόδουλου Ξηρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου δέχθηκε ότι παρείχε καταφύγιο στην 22χρονη, ωστόσο, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της με πράξεις τρομοκρατίας. Έχω δύο παιδιά στη φυλακή. Ήθελα να τα βοηθήσω», φέρεται να υποστήριξε η κατηγορούμενη.

Από την πλευρά της η σύντροφος του Γ. Τσάκαλου φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, όμως δεν κατάφερε να πείσει τον ανακριτή με αποτέλεσμα να κριθεί και εκείνη προφυλακιστέα.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share