Νέα συνεδρίαση του ΔΣ της Super League την Δευτέρα

Στο ίδιο τραπέζι καλούνται να καθίσουν ξανά σήμερα το μεσημέρι (14:00), μόλις έξι μέρες μετά τα όσα επεισοδιακά έγιναν στην τελευταία συνεδρίαση, τα μέλη του ΔΣ της Super League.

Η ειρήνη είναι το ένα ζητούμενο, μετά τα…

πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Το άλλο ζητούμενο είναι αν θα γίνουν τα απαιτούμενα βήματα προόδου, προκειμένου η κυβέρνηση να κρίνει την προσεχή Τετάρτη, όταν θα επαναξιολογήσει την κατάσταση, αν θα αρθεί το «λουκέτο» στο πρωτάθλημα ή η απραξία θα συνεχιστεί.

Η αλήθεια είναι πως ο συνεταιρισμός συναντάται καθυστερημένα, αφού έπρεπε να περάσουν πέντε μέρες από την απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει τη δράση στη Super League για να γίνει η κουβέντα μεταξύ των ΠΑΕ. Σήμερα το μεσημέρι οι εκπρόσωποι των ομάδων καλούνται να προχωρήσουν σε βήματα (δεν αρκούν οι… προθέσεις, αλλά θα χρειαστούν πράξεις ή έστω η δρομολόγηση αυτών) για την αντιμετώπιση της βίας, όπως το ηλεκτρονικό εισιτήριο, οι κάμερες ασφαλείας, αλλά και η αναγνώριση των συνδέσμων ως λέσχες φιλάθλων από τις ΠΑΕ, που θα έχουν την ευθύνη για τις πράξεις τους.

Πέραν όλων των άλλων, θα συζητηθεί και το θέμα του ΟΦΗ, που ζητεί την επιστροφή των τεσσάρων βαθμών που του αφαιρέθηκαν για οφειλές προς παίκτες, αλλά και τον εκ νέου ορισμό του αναβληθέντα αγώνα με τον Ατρόμητο.

Πηγή: sport-fm.gr

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share