Μήπως κάνεις αυτό το τεράστιο λάθος όταν ψήνεις γλυκά;

Δεν χρειάζεται να είσαι αρχάριος “μάγειρας” για να επωφεληθείς από αυτό το tip... στην πραγματικότητα πολλοί έμπειροι μάγειρες κάνουν το ίδιο λάθος με σένα. Το λάθος που κάνεις είναι ότι ξεχνάς να βάλεις αλάτι στα γλυκά σου ή βάζεις περισσότερο από όσο πρέπει. Γιατί, όμως, πρέπει να βάζεις λίγο αλάτι; Παρόλο που ο στόχος σου δεν είναι να φτιάξεις κάποιο αλμυρό γλυκό, το αλάτι είναι απαραίτητο καθώς αναδεικνύει άλλες γεύσεις και βοηθάει στο να μην είναι το γλυκό σας λιγωτικό. Παρόλο που πολλές καλογραμμένες συνταγές για γλυκά περιέχουν αλάτι στα συστατικά, δεν λένε ποια είναι η ακριβής ποσότητα που πρέπει να βάλεις. Η σωστή ποσότητα είναι 1/4 κ.γ. στα στερεά συστατικά.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share