ΚΙ ΟΜΩΣ! Το κρεμμύδι "τραβάει" τους ιούς...

Επιστήμονες έκαναν έρευνες και ανακάλυψαν ότι το κρεμμύδι όταν καθαρίσουμε την εξωτερική στοιβάδα από τις φλούδες του...

γίνεται πόλος έλξης για κάθε είδους μικρόβιο αλλά και για τον ιό της γρίπης. Σε πειράματα καθάρισαν ένα ή δύο κρεμμύδια τα τοποθέτησαν σε χώρο με ασθενείς του ιού της γρίπης την άλλη ημέρα κάνανε μικροβιολογικές εξετάσεις στο μαυρισμένο κρεμμύδι, και είχε τον ιό της γρίπης και δεν είχε κολλήσει ένας υγιής οργανισμός. Δηλαδή την ώρα που θέλει να μετοικήσει ο ιός σε άλλο σώμα ξενιστή, (σε ένα υγιές άτομο) το έλκει και πηγαίνει στο... κρεμμύδι. Aν κάποιος από τους ανθρώπους που μένουμε μαζί, ή τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε (στην εργασία μας)

έχει γρίπη, καθαρίζουμε το εξωτερικό μόνο από ένα ή δύο κρεμμύδια και τα τοποθετούμε στον χώρο, την άλλη μέρα το κρεμμύδι έχει απορροφήσει τον ιό της γρίπης ή το μικρόβιο, μαυρίζει, και σώζει εμάς! Μια κυρία, δεν πολύ πίστευε σε αυτό, έπαθε πνευμονία, της το είπαν και το δοκίμασε: ένα κρεμμύδι καθαρισμένο, έκοψαν τις δύο άκρες, το πηρουνίσανε και το έβαλε στο κομοδίνο δίπλα της όλο το βράδυ, την άλλη μέρα αισθανόταν περίφημα. Σε αντίθεση με το κρεμμύδι που είχε τα μαύρα του χάλια!

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share