«Πόλεμος» στην κυτταρίτιδα - Τρεις θαυματουργές ασκήσεις από τον γιατρό των σταρ του Χόλιγουντ

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως, από την μικρότερη ως τη μεγαλύτερη, από την πιο αδύνατη μέχρι την πιο παχουλή.

Κρέμες, λάδια, γιατροσόφια, ασκήσεις και κάθε λογής πρακτική εμφανίζονται κατά καιρούς ως το απόλυτο «φάρμακο». Τις περισσότερες φορές χωρίς αποτέλεσμα. Ο δρ. ΟΖ ο διάσημος γιατρός του Χόλιγουντ που θεωρείται ειδικός σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αισθητική ιατρική δίνει τις δικές του συμβουλές για την αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού προβλήματος των γυναικών.Οι τρεις αποτελεσματικές ασκήσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σύμφωνα με τον Δρ. Οζ είναι οι εξής:

Βαθιά καθίσματαΣταθείτε όρθιες με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και τα χέρια λυγισμένα στη μέση. Λυγίστε τα γόνατα κάνοντας βαθύ κάθισμα και μείνετε για λίγα δευτερόλεπτα πριν επιστρέψετε στην αρχική θέση. Κάντε 3 σετ των 15 επαναλήψεων. Εκτάσεις των ποδιών Σταθείτε όρθιες με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και τα χέρια λυγισμένα στη μέση. Σηκώστε το δεξί πόδι στο πλάι και ελαφρώς πίσω και μείνετε για λίγα δευτερόλεπτα πριν επιστρέψετε στην αρχική σας θέση. Κάντε 3 σετ των 15 επαναλήψεων σε κάθε πόδι. ΚοιλιακοίΞαπλώστε ανάσκελα με την πλάτη ελαφρώς σηκωμένη, τα χέρια παράλληλα με το σώμα σας και τα πόδια λυγισμένα σε ορθή γωνία. Τεντώστε τα πόδια σας πάνω και μείνετε για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια επιστρέψτε στην αρχική θέση. iefimerida.gr

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share