![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvrk3pgSQfbdfFzaF1LVQnIIiefq8ku2F3nhAXFURM3Eu5tmlGvAxaPjT5Weqi5gdpwXL2pdmGkdG2y9CTDF3Q5DItY7Qom2DnB7GgoLzwYNqX_uv-maI1R7aKqRW8DJpXizXEgm0SowPD/s320/tromaktiko2969.jpg)
Προτιμάμε τα φασολάκια που έχουν...
έντονο πράσινο χρώμα, ζωηρό.
Αποφεύγουμε όσα έχουν κηλίδες, σημάδια ή είναι κιτρινισμένα.
Διαλέγουμε όσα είναι σφριγηλά.
Όταν τα λυγίζουμε, πρέπει να σπάνε και όχι να κόβονται· αυτό είναι σημάδι πως η επιδερμίδα τους έχει ικανοποιητική υγρασία και δεν έχουν ξεραθεί τα σπέρματα.
Πηγή
Via
Via