Είσαι single μέσα στο καλοκαίρι; Ορίστε τι να κάνεις...


Ποιος είπε πως αν δεν έχεις σχέση δεν μπορείς να περάσεις καλά το καλοκαίρι; Φυσικά και μπορείς αρκεί να έχεις ιδέες... Μπορείς να το ρίξεις στη γυμναστική:


Πάρε ένα ποδήλατο και πήγαινε βόλτες τα απογεύματα, σύχναζε σε πάρκα όπου έχει κόσμο και αν υπάρχει κάποια ομάδα με ποδηλάτες στην περιοχή σου, να συμμετέχεις και θα γνωρίσεις κόσμο. Πήγαινε στην κοντινή παραλία:

Ίσως να μην μπορείς κάθε μέρα να είσαι στη θάλασσα, αλλά στην πρώτη ευκαιρία πάρε τις φίλες σου και πηγαίνετε στη θάλασσα για μια μονοήμερη εκδρομή. Εκεί θα έχει σίγουρα κόσμο και ίσως κάνεις γνωριμίες. Μια έξοδος δεν βλάπτει:

Μην κάθεσαι συνέχεια μέσα. Προσπάθησε έστω ένα Σάββατο να πάρεις μια κολλητή που είναι επίσης ελεύθερη, ντυθείτε, στολιστείτε και βγείτε για ένα ποτό - Έτσι για να περάσετε καλά χωρίς να έχετε αγόρια! Κάντε πάρτυ στο σπίτι:

Φώναξε τις φίλες σου αργά το βράδυ στο σπίτι και καθίστε στο μπαλκόνι ή την αυλή σου και θυμηθείτε τα παλιά,... παρέα με μια παγωμένη μπύρα. Αύριο αυτές τις στιγμές θα θυμάσαι και θα γελάς!

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share