Τι προσέχουμε όταν οδηγούμε μια μοτοσυκλέτα

Το να οδηγείς με την μοτοσυκλέτα θέλει μεγάλη προσοχή...Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, κίνδυνοι βρίσκονται παντού, και πολλοί οδηγοί καβαλάνε τα μηχανάκια και βουρ στο γκάζι.

Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει ένα οδηγός μοτοσυκλέτας είναι οι εξής: 1) Οι δρόμοι είναι χάλια, έχει παντού λακκούβες και σαμαράκια.

2) Στα φανάρια να ξέρετε ότι πολλά αυτοκίνητα περνούν με κόκκινο. Στη πλειοψηφία οι οδηγοί είναι μπεκρήδες, μαστουρωμένοι, και δυστυχώς οι ηλικιωμένοι.

3) Οι ποδηλάτες είναι δημόσιοι κίνδυνοι. Έχουν την ψευδαίσθηση ό,τι όλος ο δρόμος τους ανήκει. Αυτοί απο Κ.ΟΚ. δεν γνωρίζουν το παραμικρό.

4) Οι πεζοί πολίτες είναι το μοναδικό φαινόμενο στο κόσμο. Σαν υπνωτισμένοι σου πετάγονται μπροστά, και ο κίνδυνος να τους χτυπήσεις είναι μεγάλος. Εδώ οι ηλικιωμένοι είναι άκρως απρόσεχτοι, νομίζουν ότι βρίσκονται στο χωριό τους.

5) Οι ντελιβεράδες είναι επικίνδυνοι γιατί τρέχουν σαν δαιμονισμένοι. Τα φανάρια, τα πεζοδρόμια, τις διαβάσεις πεζών δεν τα λογαριάζουν καθόλου.

6) Τα αδέσποτα σκυλιά, ανά πάσα στιγμή μπορούν να σε πεταχτούν στις ρόδες της μοτοσυκλέτας.

7) Στις πινακίδες του STOP, πολλοί οδηγοί δεν σταματούν καθόλου. Καλό θα είναι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας να ελέγχει καλά τον δρόμο.

8) Δεν τρέχουμε με την μοτοσυκλέτα μέσα στην πόλη και έξω απο αυτή.

Όσοι αγάπησαν την ταχύτητα το πλήρωσαν ακριβά. 9) Φοράμε κράνος, όχι μη μας γράψει η τροχαία, μόνο για την ασφάλειά μας. Πόσοι μοτοσυκλετιστές θα είχαν σωθεί αν φόραγαν προστατευτικό κράνος;

10) Σε μερικούς ταξιτζήδες θα έπρεπε να τους πάρουν το δίπλωμα. Αν δείτε πως οδηγούν μέσα στη πόλη, σταματούν απότομα... χωρίς να ανάψουν τα αλάρμ και παίρνουν κούρσα. Πηγή

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share