Αστείες φράσεις ανδρών

ότι του φανεί του... του άντρα του λωλοφανή

Ρε μ@λάκες μην κολλάτε λευκά διαφημιστικά φυλλάδια στο παρμπρίζ.

Κάποιοι δεν μπαρκάρουμε πολύ νόμιμα, καρδιακούς θα μας κάνετε..!! Στο ένα κανάλι Silver Alert, κύριος 72 ετών εμφανίσιμος χάθηκε στο Φάληρο.

Στο άλλο κανάλι Silver Alert, χάθηκε κυρία 68 ετών στον Άλιμο, της αρέσουν τα ταξίδια.

Έλα. . . Μπαμ κάνει... Στα 20 με το που μπαίνεις στο μαγαζί έχεις εντοπίσει όλα τα ελεύθερα γκομενάκια, στα 30 όλα τα ελεύθερα σκαμπό. Το σύνθημα της γενιάς μας λογικά πρέπει να είναι:

Ψωμί,κλαρίνο και φρέντο καπουτσίνο...!! Χτες καθόμουν κ απορούσα τι κάνανε τς παλιές εποχές οι γονείς μου sms δεν είχαν, κινητά, τηλεοράσεις, ίντερνετ και τέτοια.

Μετά θυμήθηκα έναν θείο μου που έχει 24 αδέρφια κ κατάλαβα... Μετράω πια αντίστροφα για τις διακοπές...

Ποτέ και σήμερα... Η επόμενη μέρα ενός μέθυσου θυμίζει εκλογές.!

Μετράς τα άκυρα που έκανες την προηγούμενη.... Τα αντισυλληπτικά θα έπρεπε να τα παίρνουν οι άντρες.

Έχει περισσότερη λογική να ασφαλίσεις ένα όπλο παρά να πυροβολήσεις ένα αλεξίσφαιρο... Εγώ πάντα, ακόμα και όταν θέλω να βρίσω κάποιους, μιλάω με το σεις και με το σας.

Γ@μιέστε σεις και το σόι σας.... Πάω να αλλάξω το μωρό είπε , και γύρισε με το ίδιο . ΠΦ Γυναίκες ... Σήκωσε ο άλλος στη ταβέρνα μια μπύρα, την έδειξε στο γκαρσόνι κ του έφεραν άλλη μία.

Σηκώνω κι εγώ ένα 50ευρω το δείχνω και μου το πήραν.. Στα γυμναστήρια η πιο δύσκολη άσκηση είναι να ΠΑΣ!!! Γύρισα σπίτι και είχαμε σούπα.

Άντε να φάμε και το ρυζόγαλο, να περάσει κι ο γιατρός να υπογράψει, να κοιμηθούμε ... Αν δεν κοιτάς τον άλλον όταν κάνεις προσπέραση δεν είσαι Έλληνας Όταν ζητούν παρουσίες στη Βουλή, οι βουλευτές μας δεν ξέρουν αν πρέπει να απαντήσουν "Παρών" ή "Αθώος". ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!!!!!!

Η τρόικα ζήτησε οι 45 Γιάννηδες να γίνουν 28 και οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων να μείνουν το πολύ 12!!!!!! Το αντίθετο του SEX DRUGS AND ROCK&ROLL είναι Αγαμία, Ασπιρίνες και Παντελίδης!!!! Κρίση σου λέει μετά.. Εμείς ρε,κάθε μέρα τρώμε έξω! Στο μπαλκόνι. Έλα αφεντικό θα αργήσω, κάτι μου έτυχε και ξύπνησα τώρα.. Υπάρχουν 2 λόγοι για τους οποίους δεν εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους:

1.Δεν τους γνωρίζουμε καθόλου.

2.Τους γνωρίζουμε πολύ καλά. Τα τσακωμένα ζευγάρια κάνουν 96!!

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share