Απίστευτες απαντήσεις παιδιών σε ερωτήσεις για τον γάμο!

Πως αποφασίζεις ποια θα παντρευτείς; Πρέπει να είναι κάποια που της αρέσει ότι και σε σένα. Αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο θα πρέπει να...

αρέσει και σε εκείνη και να σου φέρνει πατατάκια και αναψυκτικά όταν βλέπεις έναν αγώνα..

Γιάννης,10 ετών. Σε ποια ηλικία πρέπει να παντρεύεται κανείς; Στα 23 γιατί μέχρι τότε θα έχουν περάσει πολλά χρόνια και θα ξέρεις καλά το αγόρι που θα παντρευτείς..

Σοφία,9 ετών. Πως καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας και μια γυναίκα είναι παντρεμένοι; Το καταλαβαίνεις όταν στην παιδική χαρά μαλώνουν και οι δύο το ίδιο παιδί. Άρα είναι δικό τους, άρα είναι παντρεμένοι..

Λευτέρης,7 ετών. Τι κοινά έχουν ο μπαμπάς και η μαμά σου; Και οι δύο δε θέλουν να μου κάνουν αδερφάκι γιατί μ' εμένα μου λένε είναι σαν έχουν 3 παιδιά..

Νικόλας, 6 ετών. Τι κάνουν οι άνθρωποι όταν βγαίνουν ραντεβού; Λένε διάφορα ψέματα ο ένας στον άλλο και αν τα πιστέψουν βγαίνουν ξανά ραντεβού την επόμενη μέρα..

Θανάσης,10 ετών. Πότε επιτρέπεται να φιλήσεις κάποιον; Όταν είναι πολύ πλούσιος..

Νεφέλη,7 ετών. Όταν γίνει 18 χρόνων γιατί αλλιώς θα πας φυλακή..

Μιχάλης,7 ετών. Δεν ξέρω αλλά αν φιλήσεις κάποια πρέπει να την παντρευτείς και να κάνετε παιδιά μετά..

Πάνος, 6 ετών. Είναι καλύτερα να είσαι ελεύθερος ή παντρεμένος; Για τα κορίτσια είναι καλύτερα να μην είναι παντρεμένα για τα αγόρια όμως είναι απαραίτητο γιατί χρειάζονται κάποιον να τους βοηθάει να πλένονται και να ντύνονται..

Λίνα, 9 ετών. Πώς μπορεί ένας γάμος να πετύχει; Αν λες στη γυναίκα σου συνέχεια πόσο όμορφη είναι κι ας μοιάζει με τον Οβελίξ..

Θωμάς, 9 ετών.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share