Πως θα κάνετε το τέλειο μασάζ!

Καθημερινά, οι πολλές υποχρεώσεις, η ορθοστασία, το «τρέξιμο» για να τα προλάβουμε όλα, καταπονούν το σώμα μας…

Όταν, λοιπόν, γυρνάμε το βράδυ στο σπίτι κουρασμένες, τι καλύτερο από το να κάνουμε ένα ζεστό ντους και ένα χαλαρωτικό μασάζ με λάδια και αιθέρια έλαια! Τι πιο ωραίο από το να κάνεις μασάζ στο έτερον ήμισυ... Είναι κάτι που το άλλο σου μισό θα εκτιμήσει δεόντως, άσε που θα σας φέρει και πιο κοντά. Τι θα χρειαστείς; Καλή διάθεση και ένα μείγμα ελαίων που θα βοηθήσει το σώμα να χαλαρώσει. Άπλωσε το φυσικό λάδι που σου προτείνουμε στα πόδια και σε όλο το κορμί του συντρόφου σου, κάνοντας μασάζ με ανοδικές κινήσεις και ζήτησέ του να κάνει και εκείνος το ίδιο σε σένα. Εκτός του ότι θα χαλαρώσεις και θα αποφορτιστείς από την ένταση της μέρας, αυτή η επαφή θα επιδράσει θετικά και… στη λίμπιντό σας! Τι θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε ένα μείγμα από έλαια για ένα απολαυστικό χαλαρωτικό μασάζ Υλικά 1/3 φλ. αμυγδαλέλαιο

1/3 φλ. αβοκαντέλαιο (αν έχεις ξηρή επιδερμίδα) ή σταφυλοκουκουτσέλαιο (αν έχεις κανονική επιδερμία)

2 σταγόνες από το κάθε αιθέριο έλαιο: κανέλα, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, λεβάντα, γκρέιπ-φρουτ, πορτοκάλι Τρόπος παρασκευής Χτυπάμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Το λάδι σου είναι έτοιμο και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Τα λάδια που σου έχουμε προτείνει ως βάση έχουν ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες και αυξάνουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Τα αιθέρια έλαια έχουν αποσυμφορητική δράση και τονώνουν τη μικροκυκλοφορία του αίματος. SOS Αν είσαι έγκυος απαγορεύεται να χρησιμοποιήσεις το λάδι. Επίσης αν έχεις μωρό, μην κοιμηθείς στον ίδιο χώρο με εκείνο αν έχεις απλώσει αιθέρια έλαια πάνω σου γιατί έχουν πολύ έντονα αρώματα μπορεί να του δημιουργήσουν πρόβλημα στην αναπνοή.

Πηγή

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share