15 πράγματα που πρέπει να σταματήσει να κάνει κάθε άντρας!

Ελπίζω να μην τα κάνεις όλα αυτά παρακάτω, αλλά αν τα κάνεις ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ για να δεις... γιατί ΠΡΕΠΕΙ να τα σταματήσεις. Μικρές συμβουλές είναι. Μη φανταστείς!


1. Μη στέλνεις γυμνές φωτογραφίες!

Μην της στέλνεις φωτογραφίες του γυμνού σώματός σου ή συγκεκριμένα του μορίου σου. Είναι μεγάλη ασέβεια και, βρε πουλάκι μου, αν ήθελε θα στο ζήταγε. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσα να δεχτώ να της στείλεις μια τέτοια φωτό, είναι αν το μόριό σου έχει σχήμα καρδιάς, αστεριού, είναι τετράγωνο ή κάτι που δε θυμίζει φαλλό. Και αυτό να το κάνεις για να ξέρει τι θα περιμένει όταν αποφασίσει να σου ζητήσει να ξεγυμνωθείς μπροστά της. Μη και σου πάθει κανένα έμφραγμα. Αν λοιπόν μοιάζει με φαλλό, απλώς μην τη στέλνεις τη ριμάδα.

2. Μην τρίβεσαι πάνω της χορεύοντας!

Για κανένα λόγο μην της τρίβεσαι. Τι εννοώ; Είστε σε ένα bar, club ή μια συναυλία… Αρχίζει και χορεύει. Μην πας πίσω της και τρίβεσαι. ΜΗΝ! Μπορείς όμορφα και αντρίκια να πας και να τη ρωτήσεις αν θέλει να χορέψετε. Αν θέλει θα σου πει. Είναι άκομψο και αγενές. Και εκτός αν ψάχνεται να ψωνιστεί, δεν παίζει να σου κάτσει. Απλό; Ρώτα!

3. Μην της ζητάς να ξεκινήσει αντισυλληπτικά από το πρώτο ραντεβού!

Μόλις βγήκατε ραντεβού. Μόλις γνωριστήκατε, βρε καλέ μου. Από πού σου ήρθε η ιδέα ότι μπορείς να της πεις να ξεκινήσει αντισυλληπτικά; Σου βάζω υπογραφή ότι δεν θα τα χρειαστεί για σένα. Καμιά γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν παίζει να συνεχίσει μαζί σου. Οπότε ψάξε άλλη και μην την ενοχλείς πια. Δε σώζεται αυτή η γκουφιά.

4. Μην επιμένεις αν σου πει «όχι»!

Αν κάνεις κίνηση και σου πει «όχι», απλώς σταμάτα! Αν για κάποιο λόγο δε μπορείς (η κοπέλα είναι πανέμορφη, πανέξυπνη, έχει καταπληκτικό χιούμορ ή κάτι έχει βρε αδερφέ και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις), να είσαι ευγενικός. Και κάπου εκεί, αν σου απαντήσει ότι είναι παντρεμένη, αρραβωνιασμένη, λογοδοσμένη ή έχει ήδη σχέση, μην κάνεις τη βλακεία να της προτείνεις τίποτα. Απλώς σκάσε και φύγε. Τι πάει να πει ότι δε σε δοκίμασε και γι’ αυτό τα λέει αυτά; Δεν δοκιμάζουμε όλους τους άντρες για να καταλήξουμε σε έναν. Τι πάει να πει ότι επειδή την πέτυχες χωρίς αυτόν σου φαίνεται ότι έχουν προβλήματα; Δεν βγαίνουν οι γυναίκες πάντα αγκαζέ με τους συντρόφους τους! Δεν… Μην το ψάχνεις. Στροφή και πας για άλλα.

5. Μην την τρομοκρατείς στο δρόμο!

Μην την τρομάζεις. Για κανένα λόγο, ρε λεβέντη. Καλώς ή κακώς είναι λίγες οι γυναίκες που μπορούν να δείρουν ή να αφοπλίσουν γενικά έναν άντρα και αυτό τις κάνει πιο ευάλωτες. Ξέρει ότι μπορείς να της κάνεις κακό αν το θέλεις. Να τη χτυπήσεις, να τη στριμώξεις, να τη βιάσεις. Και όταν τη βλέπεις να περπατάει νύχτα μόνη της στο δρόμο μην της φωνάζεις. Γιατί το μόνο που κάνεις είναι να την τρομοκρατείς. Το «αχ και να σε βάλω κάτω, μωρό μου» είναι πολύ τρομακτικό. Ξέρουμε ότι μπορείς να το κάνεις. Και φοβόμαστε όταν το ακούμε νυχτιάτικα χωρίς να βλέπουμε ψυχή ζώσα στον ορίζοντα να μας βοηθήσει έτσι και αποφασίσεις να μας δείξεις το νταηλίκι σου.

6. Μην της φωνάζεις και της σφυρίζεις!

Στο ίδιο μοτίβο, μην της σφυρίζεις ή της φωνάζεις διάφορα από το αμάξι ή τη μηχανή. Ότι δηλαδή τι περιμένεις να κάνει; Να αρχίσει να τρέχει πίσω σου; Να σε παρακαλάει να σταματήσεις για να την πάρεις μαζί σου; Τι;

7. Μην το παρακάνεις με τις μικρές κοπέλες!

Αυτό τώρα ισχύει για τους κάπως μεγαλύτερους. Βλέπε 40 και πάνω. Ξέρω ότι έχει και μικρά κορίτσια (στα 18 κοντά) που τους αρέσουν οι μεγάλοι. Απλώς αν ανήκεις στην κατηγορία 40 και βάλε, μην υποθέτεις ότι όλα τα πολύ νεαρά κορίτσια τη βρίσκουν με την ηλικία σου. Πολλά από αυτά μόλις έχουν ανακαλύψει ότι ο κόσμος τις θεωρεί πια γυναίκες που μετράνε σεξουαλικά. Είναι λίγο τρομακτικό για μερικές από αυτές τις κοπέλες να τους την πέφτει ένα κύριος που ηλικιακά είναι κοντά στο μπαμπά τους ή και μεγαλύτερος. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι αυτή σε προκαλεί και θέλει, απλώς μην κάνεις κίνηση. Οκ;

8. Μην αναφέρεσαι στις πρώην σου!

Μην μιλάς για τις πρώην σχέσεις σου. Δεν την ενδιαφέρει. Αν την ενδιέφερε θα σε ρωτούσε. Για θυμήσου τις φορές που το έκανες. Σε είχε ρωτήσει; Προφανώς όχι. Ξεκίνησες μόνος σου. Αλλά και αν ακόμα σε ρωτήσει, μην απαντήσεις κάτι συγκεκριμένο. Απλώς πες ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν και αν και ήταν εμπειρίες που έχουν διαμορφώσει τον τωρινό σου εαυτό, προτιμάς να μιλήσετε για το τώρα. Μην κακολογείς και μην παινεύεις τις πρώην σου. Καμιά γυναίκα δεν θέλει να ακούει για άλλες. Αν μιλάς άσχημα θα νομίζει ότι το ίδιο θα κάνεις και γι’ αυτήν, ενώ αν παινεύεις θα νομίζει ότι δεν την έχεις ξεπεράσει. Δε θέλεις κάτι τέτοιο. Λοιπόν;

9. Μην την αφήσεις να μιλάει για τους πρώην της!

Το ίδιο ισχύει και γι’ αυτήν όμως. Μην την προκαλέσεις να μιλήσει για τους πρώην της. Σιγά που έχεις όρεξη να τα ακούς όλα αυτά. Αν για κάποιο λόγο φτάσει εκεί η κουβέντα και εσύ έχεις κολλήσει με το κορίτσι, άλλαξε θέμα. Αν επιμένει… Φύγε; Ε; Ναι!

10. Μην παινεύεσαι!

Μην της λες ότι είσαι «κύριος» ή «καλό παιδί». Αν είσαι θα φανεί και μπορεί να στο πει και η ίδια. Εσύ γιατί να το αναφέρεις; Δεν φαίνεται; Πρέπει να της το πεις ή να της το αναλύσεις; Αν το λες μόνος σου, συνήθως το λες επειδή δεν είσαι και προσπαθείς να πείσεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους. Αν πάλι είσαι και αυτή δεν το βλέπει, τότε, λέω εγώ τώρα, μήπως να την κάνεις με ελαφρά; Έτσι για να μη μπεις σε περιπέτειες.

11. Μην γενικεύεις!

Να πω και κάτι που ισχύει και για τα δύο φύλα όμως. Μην αρχίζετε με σαχλές υπεργενικεύσεις. Όχι, δεν είναι όλες οι γυναίκες κυκλοθυμικές. Όχι δεν ψάχνουν όλες οι γυναίκες έναν πλούσιο κύριο να τις ταΐζει. Όχι δεν αρέσουν σε όλες τις γυναίκες τα ακριβά μεγάλα αμάξια. Όχι δεν ανεβαίνουν όλες οι γυναίκες στα τραπέζια και στις μπάρες μόλις ακούσουν τσιφτετέλι. Όχι δεν λογαριάζουν όλες οι γυναίκες πώς να σε κουκουλώσουν. Όπως ακριβώς δεν είστε όλοι οι άντρες γουρούνια. Όπως δεν είστε όλοι οι άντρες φαλλοκράτες. Όπως δεν αρέσει σε όλους τους άντρες να επιδεικνύονται. Όπως δεν αρέσουν σε όλους τους άντρες οι μικρούλες. Όπως δεν προτιμούν όλοι οι άντρες τις ξανθές. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει τις δικές του αξίες και τα δικά του θέλω και στάνταρ. Αντιμετώπισέ τον με σεβασμό και προσπάθησε να τον γνωρίσεις. Είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα. Εντάξει;

12. Μην της την πέφτεις στη δουλειά.

Κάθε γυναίκα είναι υποχρεωμένη να είναι ευγενική στη δουλειά της. Και όχι μόνο μαζί σου. Μην το παρερμηνεύεις αυτό. Δε στην πέφτει. Δε φλερτάρει. Απλώς είναι ευγενική. Προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της. Δεν χρειάζεται κι εσένα να της λες πόσο όμορφη είναι και πόσο θέλεις να βγείτε μαζί. Μη ρωτάς προσωπικά πράγματα. Απλώς τη φέρνεις σε δύσκολη θέση. Αν πια τόσο σε ενδιαφέρει, μήπως να τη ρωτούσες εκτός δουλειάς της; Τύπου αν τη δεις κάπου έξω. Αν και πάλι… Δύσκολο, βρε μάτια μου. Αν δεν είναι η γυναίκα της ζωής σου (θα μου πεις πού να το ξέρεις αυτό; Σωστά) μήπως να το άφηνες; Αν πάντως δεν το αφήσεις, να είσαι διακριτικός μέχρι αηδίας.

13. Μην της ζητάς να σου ποζάρει!

Ξέρω ότι δεν το κάνετε πολλοί αυτό, αλλά εσείς που το κάνετε, δεν είναι ωραίο. Μη ζητάς φωτογραφία της. Τύπου κοντεύετε να τελειώσετε το πρώτο ή δεύτερο ραντεβού και ξαφνικά βγάζεις το κινητό και της ζητάς να σου χαμογελάσει. Όχι, ρε φίλε. Γιατί; Τι πάει να πει για να βλέπεις το προσωπάκι της όταν σε καλεί; Ποιος σου είπε ότι θα σε καλέσει; Κάτσε να προχωρήσει η σχέση και θα βγείτε ένα σωρό φωτογραφίες. Είναι ανάγκη να κάνεις άβολη μια κατάσταση από τόσο νωρίς; Χάνεις έδαφος!

14. Μην προσπαθείς να φανείς σκληρός!

Νομίζω ότι πια έχουμε περάσει σε μια εποχή που δεν περιμένουμε από τους άντρες να είναι από πέτρα. Τι θέλω να πω; Αν πάτε σινεμά ή θέατρο και σε αγγίξει μια σκηνή, δεν είναι καθόλου κακό να το δείξεις. Δεν είπαμε να υπερβάλεις, αλλά αν, βρε χρυσό μου, η ταινία σου θυμίσει το σκυλάκι σου που πέθανε πριν 3 μήνες και θελήσεις να ρίξεις και ένα δάκρυ, δεν χάθηκε ο κόσμος. Είναι και άκομψο και ψεύτικο να κοροϊδεύεις τις συναισθηματικές σκηνές ή να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι είσαι τόσο σκληρός που τίποτα δεν σε αγγίζει. Ποιος είσαι στο κάτω κάτω; Άνθρωπο θέλουν όλοι δίπλα τους. Όχι άγαλμα. Έγινε;

15. Μην το παίζεις!

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί οι δεσμευμένοι έχουν μεγαλύτερη πέραση; Και δε σου μιλάω για περιπτώσεις που ο άλλος φοράει τη βέρα και από το πουθενά σκάει μια κοπέλα έτοιμη για όλα. Σου μιλάω για την περίπτωση στην οποία ο δεσμευμένος βρίσκεται σε μια μεικτή παρέα και χωρίς να αναφέρει ότι είναι σε σχέση, φαίνεται να τραβάει τις γυναίκες της παρέας, ενώ ο τύπος που ψάχνεται δεν έχει την ίδια επιτυχία. Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί ο δεσμευμένος δεν προσπαθεί. Δεν προσπαθεί ούτε να φανεί, ούτε να κάνει κίνηση. Φαίνεται ήρεμος, άνετος και ο εαυτός του. Και αυτό είναι πολύ γοητευτικό. Άρα αυτό! Μην παραπροσπαθείς! Να είσαι σίγουρος για τον εαυτό και μην προσπαθείς να αποδείξεις τίποτα. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ο εαυτός σου είναι καλύτερος από αυτό που προσπαθείς να πουλήσεις. Στο κάτω κάτω της γραφής δεν θα υποκρίνεσαι συνέχεια. Θέλεις κάποια να σε θέλει γι’ αυτό που πραγματικά είσαι και όχι γι’ αυτό που νομίζεις ότι θέλει και προσπαθείς να καταφέρεις. omgee.gr

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share