9 Λόγοι που δεν σε έχει πάρει τηλέφωνο για ραντεβού

θέμα που τσουρουφλάει

Μεσημεράκι για καφέ με τις φίλες μου στα γνωστά μας. H συζήτηση , όσο και να ήθελα να την κρατήσω μακριά από τα φλέγοντα ζητήματα για να μην συγχιστώ και το ρίξω στα κοκτέλι, τελικά γύρισε στους άντρες. Οι δύο κολλητές μου καίγονταν ! Φαντάζομαι και εσείς…
Πότε θα με πάρει τηλέφωνο να μου ζητήσει να βγούμε; Τελικά οι γυναίκες αυτό θα ρωτάμε ακόμα και αν τα τριάντα, τα σαράντα και τα άλλα άντα είναι προ των πυλών…

Και επειδή δεν θέλω να σας φανώ

βολεμένη και σνομπιστικα σκεπτόμενη θα σας εξομολογηθώ πως πριν βρω τον καλό μου, ως Single είχα λιώσει πολλά ζευγάρια τακούνια. Το μυστικό μου ήταν πως γουστάρα όμως τρέλα την φάση μου αυτή. Αλλά καλύτερα ας πάμε στο θέμα που τσουρουφλάει. Κατάδυση στο μυαλό του άντρα για ακόμη μια φορά... Γιατί δεν σου έχει προτείνει ακόμα να βγείτε ραντεβού; Οι 9 πιο συχνοί λόγοι είναι οι παρακάτω: 1. Τον έχεις φοβίσει τρελά!

Δεν θέλεις να είσαι άλλο μόνη και κάνεις τα πάντα για να είστε μαζί,Σε έχει μια δυο φορές και από την χαρά σου που τον γνώρισες κοντεύεις να γίνεις χαλί να σε πατήσει. Και να τα κοπλιμέντα και να τα νάζια και να και η μεγάλες δηλώσεις. Μήπως του ζήτησες και τηλέφωνο; Ώπα κοπελιά τώρα τον γνώρισες χαλαρά λέμε!

Αν πάλι τον ξέρεις καιρό και μεταξύ σας κάτι τις έχει συμβεί αλλά μετά χάθηκε και δεν τον βλέπεις να φαίνεται σύντομα τότε μήπως βιάστηκες να του δώσεις πολλά! Μια γυναίκα που δίνει τα πάντα από την αρχή που δεν αποκαλύπτεται σταδιακά τότε κανένας άντρας δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία να την ανακαλύψει. Και αυτό ισχύει για όλους τους τομείς!

Συμβουλή

για τον επόμενο: Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Τάξε και πάρε πίσω. Είναι ένα παίχνιδι γάτας και ποντικιού απλά φρόντισε να είσαι εσύ η γάτα.

1.Ναι μου αραίσεις αλλά δεν είμαι και απεγνωσμένη.

2. Κάτσε φίλε, ακόμη δεν σε ξέρω καλά -καλά… Άσε και θα δούμε. 2.Έχεις πέσει σε μπούλη που λίγο δεν ξέρει τι θέλει.

Ελπίζει μέσα του πως θα κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Και σε ρωτώ θέλεις έναν άντρα δυναμικό ή μαμάκια; Θα μου πεις μπορεί να του αραίσεις αρκετά, αλλά να είναι τόσο ντροπαλός που φοβάται (ναι, υπάρχουν και αυτά τα αγόρια).

Αλλά αυτά τα αγοριά συνήθως σου μιλούν και κοκκινίζουν Αν είσαι σε αυτή την κατηγορία τότε φιλενάδα

πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Δώσε του περισσότερο θάρρος και ζήτα του να βείτε. Αντε και ο θεός βοηθός. 3. Ανασφαλής και μάλλον Παρθένος στο ζώδιο.

Δεν θα σου ζητήσει να βγείτε μέχρι να βεβαιωθεί ότι θα πεις ναι.

Ο άντρας αυτός κάνει πολύ μελετημένες κινήσεις. Σε έχει δει, σε παρακολουθεί και περιμένει από σένα τα ενθαρρυντικά μηνύματα. Να ξέρεις πως μία λάθος ατάκα και μπορεί να μην σου ζητήσει ποτέ. Θα τον λέγαμε και

τύπο τραβάτε με και ας κλαιώ. Κουράστηκα!! Συμβουλή: Άντρας Κριός πριν προλάβεις να πιεις το ποτό σου ξέρεις πως θέλει να βγείτε!! Δεν "ενοχαλάει ο Κριός "

ξέρει τι θέλει και κάνει τις κινήσεις του. όπως λέει και ο κολλητός μου! 3. Μήπως είναι φίλος σου;

Τότε φοβάται μήπως χαλάσει τη φιλία σας. Είστε φίλοι για καιρό, αλλά το τελευταίο διάστημα και οι δύο κάνατε στροφή προς το... τσιριμπιμ τσιριμπομ! Και μετά Πάγος!! Τι έγινε φίλε μου θα βγούμε κανονικά ή πάλι θα πάμε σινεμά και για ποτό με την παρέα;

Τα ξέρω αυτά τα κόλπα πολύ καλά. Ο τύπος δεν θέλει να σε χάσει από φίλη για αυτό θέλει να δει τις δικές σου κινήσεις και να σιγουρευτεί αν θα το πάτε για σχέση. Φοβάται μήπως τελικά σε χάσει και από φίλη αν η σχέση βαλτώσει. Συμβουλή:Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. 4. Μόλις χώρισε αλλά με την πρώην βλέπονται.

Καλά ξεμπερδέματα κοπελιά!

Του αραίσεις πολύ. Αλλά πώς να μπει σε ακόμη μία σοβαρή σχέση όταν μόλις τελείωσε την προηγούμενη. Ένας άντρας θέλει χρόνο για να σβήσει το παρελθόν και να προχωρήσει στην επόμενη.

Στα ενδιάμεσα απλά καταστρέφει ότι υπάρχει στο διάβα του. Αν κάνεις ήδη ψυχανάλυση τότε δεν σε φοβάμαι το έχεις θα την βγάλεις την άκρη σου αν δεν κάνεις τότε είναι μια καλή αφορμή για να την αρχίσεις! Συμβουλή:Τουλάχιστον για αρχή μην τον πιέσεις και έχε το νου σου να βρεις και κανέναν άλλον στα πιο καλά του. 5. Δεν έχει αποφασίσει τι θέλει από σένα.

Α ναι

δεν το ξέρες; Υπάρχουν χιαλιάδες τέτοιοι . Υπομονή… Αρχίζουμε ,λοιπόν σε είδε, του κίνησες το ενδιαφέρον, σε θέλει, αλλά δεν ξέρει ακόμα τι μορφή θέλει να πάρει η σχέση σας. Ελεύθερη σχέση, μόνιμη σχέση; Με τόση ζήτηση που έχει και με τα κορίτσια θέλει να είναι σίγουρος ότι εσύ είσαι η εκλεκτή! Συμβουλή: Χτύπα πρώτη εσύ και εξαφανίσου. Αν σε πάρει τηλέφωνο μετά μην απαντήσεις ακόμα δεν ξέρει τι θέλει . Κράτα το τηλέφωνο του για καβάντζα. Ουπς σε σοκάρω… η ισότητα, κορίτσια, έχει τα καλά της! 6. Απλά δεν σε θέλει.

Κυνικό αλλά τόσο απλό. Όταν καταλάβεις ότι δεν του κάνεις θα απελευθερωθείς και θα σταματήσεις να τον σκέφτεσαι! Προσπέρασε τον

και μην κάνεις σενάρια για το μέλλον. Ναι κοστίζει πολύ… αλλά έρχονται τα καλύτερα! 7. Ο πρώην σου είναι φίλος του.

Σε ήθελε από την πρώτη στιγμή που σε είδε, αλλά φυσικά δεν εκδηλώθηκε γιατί ήσουν η κοπέλα κάποιου φίλου ή γνωστού της παρέας. Τώρα που χωρίσατε σκέφτηκε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να σου ζητήσει να βγείτε, αλλά θέλει να περιμένει να περάσει κάποιο διάστημα από τον χωρισμό σου. 8. Είσαι κορίτσι για σπίτι.

Μήπως αυτός είναι αγόρι για να σου κλείσει το σπίτι; Μήπως δεν ταιριάζετε σε φάση;

Το έχει καταλάβει και δεν θέλει να μπλέξει. Άσε που αν είναι γύρω στα 37 σκαστά 40 ο φόβος της δέσμευσης

θα τον κάνει να αλλάξει πλανήτη παρά να σε πάρει τηλέφωνο. Συμβουλή: Χαλαρές, να

γουστάρετε που είστε μόνες σας! Έτσι μόνο θα ενεργοποιηθούν τα κύματα σας στο σύμπαν

και θα σας βρεί πρίγκιπας που έχει το γοβάκι σας ή το αρβιλάκι σας! 9. Καρδιά σου είναι ακόμα αλλού.

Ναι και όμως αν και άντρας το έχει πιάσει το μήνυμα και απλά την έχει κάνει! Αυτά από εμένα φιλενάδες μου και τώρα πάω να πιο ένα ντεπονάκι να στανιάρω από τα

χθεσινά

κοκτέιλ !

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share