
1. Ανακαλύψτε τα φρέσκα αυγά – Αν δεν είστε σίγουροι ότι τα αυγά στο ψυγείο σας είναι φρέσκα, βουτήξτε τα απλά σε ένα ποτήρι νερό. Τα φράσκα πηγαίνουν στον πάτο, τα μπαγιάτικα επιπλέουν.2. Διάρκεια στα φρέσκα λαχανικά – Στη θήκη για τα λαχανικά στο ψυγείο, βάλτε χαρτί κουζίνας. Θα απορροφήσει την υπερβολική υγρασία και θα διατηρηθεί η φρεσκάδα.3. Πάρτε μόνο την ποσότητα λεμονιού που χρειάζεστε – Μην κόβετε ολόκληρο τολεμόνι αλλά τρυπήστε το με ένα σουβλάκι και αφήστε να στάξει λίγη ποσότητα.4. Εξαλείψτε τα έντομα – Λίγη δάφνη σε βάζα με αλεύρι και ζυμαρικά θα βοηθήσει στο να μην δημιουργηθούν έντομα5. Φρέσκο κέικ στη στιγμή – Ρίξτε μερικές σταγόνες νερό στο μπαγιάτικο κέικ και βάλτε το μερικά δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων.6. Πείτε όχι στο ξερό τυρί – Βάλτε λίγο βούτυρο στην επιφάνεια του κίτρινου σκληρού τυριού και αυτό θα διατηρήσει την υγρασία στο εσωτερικό του.7. Τέλος στις μαυρισμένες μπανάνες – Κρεμάστε τις μπανάνες στο ψυγείο και δεν θα μαυρίσουν καθόλου.8. Επαναφέρετε το ζαχαρωμένο μέλι στην αρχική μορφή – Βάλτε το βάζο για μερικά δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων.9. Ολόφρεσκα ζυμαρικά – Ξαναζεστάνετε τα βρασμένα ζυμαρικά τοποθετώντας τα σε μια πλαστική σακούλα και στη συνέχεια για μερικά λεπτά σε βραστό νερό.10. Απομακρύνετε το περιττό αλάτι από το φαγητό – Βάλτε στο πολυαλατισμένο φαγητό σας μερικές φέτες ωμής πατάτας και βράστε για λίγα λεπτά.
Via