Αυτές είναι οι 8 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να διαπιστώσεις αν είναι ο κατάλληλος

Είναι αυτός ο άντρας της ζωής μου; Θα είναι πιστός; Μ'αγαπάει όσο εγώ; Αυτές είναι οι πιο συχνές απορίες που έχουν οι γυναίκες για τον σύντροφό τους και παρακάτω αναλύουμε τις 8 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας, ώστε να κρίνετε αν έχετε δίκιο γι αυτόν. Δείτε ποιες είναι αυτές και τι προκύπτει από τις
απαντήσεις: Με δέχεται πραγματικά όπως είμαι;"

Θα υπάρχουν πάντα πράγματα που θα θες να αλλάξεις στους ανθρώπους γύρω σου, αλλά δεν θα πρέπει να βρεθείς με εκείνον ποτέ στην κατάσταση που να μη δέχεσαι την αυθεντικότητά του ή να μην τον εκτιμά ως ξεχωριστή προσωπικότητα. Και το αντίθετο φυσικά. Γιατί είμαι σε αυτή τη σχέση;"

Αν η απάντηση είναι ο σεβασμός, η αγάπη, η εμπιστοσύνη και οι αξίες που μοιράζεστε και όχι ο φόβος σου να μην είσαι μόνη και η οικονομική ανασφάλεια τότε ξέρεις πως είσαι μαζί του για τους σωστούς λόγους. Πού πάει αυτή η σχέση;"

Το να ζεις το σήμερα είναι υπέροχο, αλλά κάθε σχέση χρειάζεται πλάνο για να νιώθουν και οι δύο οικεία. Εμπιστεύομαι πραγματικά τον σύντροφό μου;"

Για μερικούς μια άμεση απάντηση σε αυτό μπορεί να είναι δύσκολη. Αν είσαι μία από αυτούς ήρθε η στιγμή να σκεφτείς γιατί δεν τον εμπιστεύεσαι. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει πιθανότητα να διαρκέσει η σχέση. Με ελκύει ο σύντροφός μου;"

Η σωματική έλξη είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία μιας σχέσης άρα το να παραμένεις με κάποιον γιατί νιώθεις άνετα ή γιατί είναι καλό παιδί δεν είναι δίκαιο για κανέναν. Εσύ θα νιώθεις μακριά του ερωτικά και εκείνος πως τον απορρίπτεις διαρκώς. Θέλουμε τα ίδια πράγματα;"

Πολλά ζευγάρια αποφεύγουν τις σημαντικές συζητήσεις (θρησκεία, γάμος, μωρά) γιατί ξέρουν πως δεν θα συμφωνήσουν. Επειδή κάποια στιγμή αυτά τα θέματα θα κληθούν να τα αντιμετωπίσουν καλύτερα νωρίς παρά όταν θα συνειδητοποιήσουν ότι τα θέλω τους είναι πολύ μακριά. Είμαι ο εαυτός μου σε αυτή τη σχέση;"

Το να είσαι ερωτευμένη με κάποιον δεν σημαίνει πως πρέπει να αλλάξεις εσύ για να ταιριάξεις με τον σύντροφό σου. Τι μου λέει το έντστικό μου";

Τι νιώθεις για εκείνον; Τι νιώθεις για τη σχέση σας; Τι νιώθεις για το κοινό σας μέλλον; Αυτό το προαίσθημα συνήθως είναι σωστό. Δεν έχεις λόγο να μην το ακούς!

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share