Η τρυφερή ιστορία ενός τράγου, που αγάπησε έναν γάιδαρο

Ο Mr.J, ο τράγος της ιστορίας μας, αφαιρέθηκε από έναν συλλέκτη ζώων και μεταφέρθηκε σε καταφύγιο.

Ζούσε για χρόνια παραμελημένος μαζί με έναν γάιδαρο, τον Jellybean, ο οποίος μεταφέρθηκε σε άλλο καταφύγιο, αρκετά μακριά.


Στο καταφύγιο που μεταφέρθηκε ο γλυκός μας τράγος, οι άνθρωποι δεν γνώριζαν πόσο δεμένος ήταν με τον γαϊδαράκο.

Το κατάλαβαν όμως, γιατί με το που έφτασε εκεί, άρχισε να μην τρώει. Καθόταν σε μια γωνιά του στάβλου και για 6 μέρες αρνήθηκε να κουνηθεί ή να δεχτεί τροφή. Ήταν απολύτως υγιής, όμως είχε πάθει βαριά κατάθλιψη.

Οι άνθρωποι του καταφυγίου αποφάσισαν να τον βοηθήσουν. Ένας εθελοντής οδήγησε 14 ώρες για να φέρει τον Jellybean τον γαιδαράκο, στο καταφύγιο που ζούσε ο φίλος του.

Ο Mr. J. μόλις μύρισε το φίλο του να μπαίνει στο στάβλο, γύρισε αμέσως με ενδιαφέρον το κεφάλι του. Σηκώθηκε κι έτρεξε έξω, γεμάτος χαρά, μη μπορώντας να πιστέψει ότι ξαναβρήκε τον αγαπημένο του Jellybean!

Η χαρά που ένιωσαν τα δυο ζωάκια όταν ξανασυναντήθηκαν, έχει καταγραφεί μοναδικά στο βίντεο.

Από τη στιγμή της επανασύνδεσης των δυο ζώων, η συμπεριφορά του τράγου άλλαξε αμέσως και μέσα σε 20 λεπτά, άρχισε να τρώει! Έξι μέρες νηστικός γιατί έχασε τον αγαπημένο του φίλο και έφαγε μόλις τον είδε, γιατί ξαναγάπησε τη ζωή του.

Το καταφύγιο αποφάσισε να κρατήσει για πάντα εκεί τον γαιδαράκο, παρότι δεν φιλοξενεί ιπποειδή. Όμως, δεν γινόταν να ξαναχωρίσει αυτή η αγάπη… Τα ζώα αναπτύσσουν δεσμούς φιλίας μεταξύ τουςκαι νιώθουν βαθιά συναισθήματα, ακριβώς όπως και οι άνθρωποι.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, όλη την ιστορία που διαβάσατε, όπως την κατέγραψαν με την κάμερα οι άνθρωποι του καταφυγίου. Mr. G and Jellybean - YouTube

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share