Τα πιο κοινά ψέματα που λένε οι άντρες για να σώσουν τον αντρισμό τους!


1. "Όχι, δεν κλαίω ποτέ". Και ο πιο μάτσο άντρας σε αυτόν τον πλανήτη έχει χύσει μερικά δάκρυα για κάποιον λόγο...

Η απάντηση "δεν θυμάμαι πότε έκλαψα τελευταία φορά" και "δεν θυμάμαι γενικά
σε ΟΟΟλη μου τη ζωή να έχω κλάψει" δεν πείθουν κανέναν. 2. "Δεν έφαγα εγώ το τελευταίο κομμάτι τούρτας/πίτσας"!

Λείπει κάτι από το ψυγείο και δεν θυμάσαι να το έχεις φάει εσύ. Τον ρωτάς και απαντάει αρνητικά. Μένετε οι δυο σας στο σπίτι, άρα κάποιος λέει ψέματα και δεν είσαι εσύ. Ναι, και οι άντρες έχουν λιγούρες και λένε και εκείνοι ψέματα αν φάνε δυο πάστες παραπάνω. 3. "Δεν μπορώ να πιστέψω πως βλέπεις αυτό το σίριαλ/show".

Nαι, δεν μπορεί να το πιστέψει, αλλά όταν το παρακολουθείς εκείνος κοιτάει την τηλεόραση με κλεφτές ματιές και έχει και σχόλια να κάνει. Τον πιστέψαμε. 4. "Και βέβαια μπορώ να το φτιάξω"!

Χάλασε η βρύση και του λες να φωνάξει υδραυλικό. Εκείνος απαντάει ότι μπορεί και μόνος του. Όταν γυρνάς το βράδυ σπίτι, βλέπεις δεκάδες εργαλεία και τη βρύση ακόμα χαλασμένη. «Αύριο θα φωνάξω τον υδραυλικό», σου λέει. Καλά θα κάνεις να μην του απαντήσεις και προσβάλλεις τον μαστοράκο που κρύβει μέσα του. 5. Πφφ! Έχω κοιμηθεί με αρκετές γυναίκες.

Για τους άντρες η μεγάλη εμπειρία είναι προσόν. Όσους συντρόφους αφαίρεσες εσύ όταν σε ρώτησε με πόσους έχεις κοιμηθεί, τόσες εκείνος πρόσθεσε στην αντίστοιχη ερώτησή σου. Η εμπειρία και ο άντρας που έχει γυρίσει δεν κρύβεται! 6. Έχεις Facebook;

Έχετε κοινούς γνωστούς και δεν ξέρει αν έχεις προφίλ; Ποιον κοροϊδεύει; Το προφίλ σου το είχε δει, τσεκάροντας όλες σου τις φωτογραφίες και τα check in και μάλλον από τότε σε είχε βάλει στο μάτι.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share