Survivor – Αυτός ο παιχτης θα αποχωρήσει απόψε

To πιο κρίσιμο επεισόδιο του Survivor έως τώρα θα απολαύσουμε απόψε.Το ξεχωριστό παιχνίδι που θα παρακολουθήσουμε θα είναι το πρώτο που θα έχει αποχώρηση παίχτη μετά από ατομικό παιχνίδι...


Μπορεί πλέον να είναι
πέντε οι Μαχητές  δύο οι Διάσημοι όλοι όμως θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να αγωνιστούν αυτή την φορά για την ατομική τους επικράτηση και ασυλία.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχεία για τον σημερινό αγώνα είναι πώς θα ψηφίσουν οι παίκτες. Πλέον δεν υπάρχει ομαδική ασυλία, αλλά μόνο ατομική!

Δύο παίκτες δηλαδή θα την κερδίσουν και θα προτείνουν, όπως γινόταν μέχρι πρόσφατα, που οι ομάδες είχαν αρκετά μέλη, δύο άλλους για αποχώρηση. Από τη μυστική ψηφοφορία θα προταθεί ένας παίκτης ακόμα.

Όποιος όμως από τους τρεις προτεινόμενους  είναι χαμηλότερα στη λίστα της μεγάλης ψηφοφορίας που είχε αποφασίσει το κοινό,θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής

«Λογικά μπορούμε να κάνουμε το δύο στα δύο και να βγάλουμε στη σέντρα τον Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη», αναφέρει ο Μισθοφόρος Κώστας Αναγνωστόπουλος, την ώρα που η Ευριδίκη Βαλαβάνη, αναφέρει σε συνομιλία της με τον Αγγελόπουλο πως «πρέπει οπωσδήποτε να παλέψεις για το κολιέ, γιατί αλλιώς σίγουρα θα σε ψηφίσουν!».

Η αποψινή αποχώρηση θα γίνει με βάση την κατάταξη από την 24ωρη ψηφοφορία, ενώ, σύμφωνα με τα spoilers που βγήκαν προ ημερών, θα αποχωρήσει η Σάρα Εσκενάζυ.

Πηγή
tro-ma-ktiko.blogspot.gr
          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share