Κυτταρίτιδα: Τρεις αλάνθαστοι τρόποι για να τη διώξετε για πάντα

Το 95% των γυναικών υποστηρίζουν ότι έχουν κυτταρίτιδα...

Η Elisabeth Winterot, ειδική στην φροντίδα της επιδερμίδας στην εταιρία Dove, εξηγεί πως η κυτταρίτιδα εμφανίζεται συνήθως λόγω κληρονομικότητας. Αλλά μπορεί και να
επηρεαστεί από την καθημερινότητά μας. Ακόμα και από την πιο μικρή ηλικία, τα νέα κορίτσι με τα παραπανίσια κιλά διαθέτουν έναν αρκετά αδύναμο συνδετικό ιστό.

Ορίστε λοιπόν μερικές συμβουλές που μπορείτε να κάνετε και μόνες σας στο σπίτι σας.

1. Ισορροπήστε την διατροφή σας: οι δύο κυριότεροι εχθροί σας στην διατροφή είναι τοαλάτι και η ζάχαρη. Το πρώτο είναι υπεύθυνο για την κατακράτηση υγρών στο σώμα σας και το δεύτερο ευνοεί την παραγωγή οιστρογόνων, οι γυναικείες ορμόνες που είναι υπεύθυνες για τον πολλαπλασιασμό λιπώδη κυττάρων στον οργανισμό. Αντικαταστήστε λοιπόν το επιδόρπιό σας με τσάι, καφέ ή φρούτα ή ακόμα πλύνετε τα δόντια σας. Η γεύση μέντας θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε το γλυκό. Ακόμα αντί για αλάτι χρησιμοποιείστε μπαχαρικά ή κάποια βινεγκρετ για να νοστιμέψετε το φαγητό σας,

2. Κάντε μασάζ στα επίμαχα σημεία: το μασάζ βοηθά στην λιπόλυση. Κάνοντας μασάζ βελτιώνουμε την μικροκυκλοφορία, την λεμφική παροχέτευση και χαλαρώνουμε τον χαλαρό λιπώδη ιστό. Κάνετε μασάζ πρωί και βράδυ.

3. Γυμναστείτε: ποιες νομίζετε ότι είναι οι αθλητικές δραστηριότητες κατά της κυτταρίτιδας; Το ποδήλατο και το τζόκινγκ είναι τα πιο αποτελεσματικά αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστα.

Για κάτι πιο διασκεδαστικό όμως τώρα το καλοκαίρι είναι η θαλασσοθεραπεία.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share