Πράγματα που αγαπούν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο!

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι κοινά για όλους τους λαούς, τα οποία επιλέγουν ως τα πιο αγαπημένα τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι επιλογές και οι προτιμήσεις σε χρώματα, για παράδειγμα, γεύσεις ή μυρωδιές είναι κοινές για πολλούς ανθρώπους οπουδήποτε κι αν ζουν. Σε αυτό το πλαίσιο ας δούμε στη συνέχεια ποιες
είναι οι 8 βασικές προτιμήσεις των ανθρώπων ανά τον κόσμο.

1. Μπλε χρώμα Από το χρώμα του ουρανού μέχρι το τζιν, το μπλε χρώμα βρίσκεται σχεδόν παντού και είναι προφανώς το αγαπημένο χρώμα του κόσμου. Πριν από μερικά χρόνια, μια έρευνα που έγινε από τα χρώματα Dulux σε ανθρώπους από 30 χώρες οι περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες επέλεξαν το μπλε ως το αγαπημένο τους χρώμα. Το κόκκινο και το πράσινο ήταν λίγο πιο πίσω και το κίτρινο στο τέλος της λίστας.

2. Το γέλιο ενός μωρού Πρόκειται για τον πλέον αγαπημένο ήχο στον κόσμο, τον οποίο επιλέγουν οι περισσότεροι μέσα από μια μεγάλη λίστα που περιλαμβάνει επίσης τον ήχο του τηλεφώνου, του ΑΤΜ, του ψησίματος του κρέατος κ.λπ.

3. Ο αριθμός 7 Το 7 είναι ο μαγικός αριθμός που ταιριάζει σε όλους ανά τον κόσμο και τον επιλέγουν με μοναδική ευκολία όταν ερωτηθούν για τον αγαπημένο τους αριθμό, αφήνοντας το 3 και το 13 πολύ πίσω στη λίστα.

4. Κατοικίδιο σκύλος Πολύ κοντά με τη γάτα ο σκύλος κερδίζει τα σημεία ανά τον κόσμο, ενώ το χρυσόψαρο είναι τρίτο στη λίστα των επιλογών.

5. Μυρωδιά πορτοκαλιού Τα εσπεριδοειδή δείχνουν να κερδίζουν στα σημεία αφού το πορτοκάλι αποτελεί αγαπημένη μυρωδιά παγκοσμίων, με το λάιμ και το περγαμόντο να ακολουθούν.

6. Εεε; Η λέξη αυτή επιλέχθηκε παγκοσμίως ως η πιο αγαπημένη αλλά και αυτή που χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως για να δηλώσει πολλά πράγματα!

8. Τριαντάφυλλα Σε γλάστρες, κήπους ή ανθοδέσμες είναι το πιο δημοφιλές και αγαπημένο λουλούδι του κόσμου σε όλα τα χρώματα και τα είδη του.

Via

          SenariOgrafoS.gr

Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share