Μις Υφήλιος: Η «Μις Αμερική» είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο

Η R’Bonney Gabriel είναι η πρώτη Μις ΗΠΑ που κέρδισε το στέμμα της «Μίς Υφήλιος» εδώ και 10 χρόνια

Η R’ Bonney Gabriel από την Αμερική είναι η νέα Μις Υφήλιος στον 71ο διαγωνισμό ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορλεάνη. Η καλλονή από τις ΗΠΑ παρέλαβε το στέμμα από την Ινδή Χαρνάαζ Καούρ Σαντού, η οποία κέρδισε το 2021. Η σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο και καθηγήτρια ραπτικής από το Τέξας είναι η πρώτη Μις ΗΠΑ που κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς εδώ και 10 χρόνια. Η τελευταία Μις ΗΠΑ που πήρε το στέμμα ήταν η Oλίβια Κούλπο το 2012.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CNCBMEVUAKQ

Η 28χρονη Γκάμπριελ είναι επίσης η πρώτη Αμερικανο-φιλιππινέζα που κερδίζει αλλά και η μεγαλύτερη σε ηλικία, στέλνοντας το δικό της μήνυμα για τα όρια και τις ευκαιρίες. «Θα ήθελα να δω μια αύξηση ηλικίας επειδή είμαι 28 ετών. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη ηλικία για τον διαγωνισμό. Και νομίζω ότι είναι ένα όμορφο πράγμα. Η αγαπημένη μου φράση είναι “αν όχι τώρα, τότε πότε;” Γιατί ως γυναίκα, πιστεύω ότι η ηλικία δεν μας καθορίζει. Δεν είναι αύριο, δεν είναι χθες, αλλά είναι τώρα. Η ώρα είναι τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CNCCDJKJDRW

Συνολικά 84 χώρες εκπροσωπήθηκαν από μοντέλα που βρέθηκαν στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ για τον 71ο διαγωνισμό Miss Universe την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Η Miss Βενεζουέλα, Aμάντα Ντουνταμέλ και η Miss Δομινικανή Δημοκρατία, Αντρέινα Μαρτίνες, αναδείχθηκαν ως η πρώτη και η δεύτερη αναπληρωματική της Μις Υφήλιος.

Πριν την ανακοίνωση για την Miss Universe, όταν η R’ Bonney Gabriel ρωτήθηκε για το πώς θα αξιοποιούσε τον τίτλο της αν κέρδιζε, απάντησε: «Θα το χρησιμοποιούσα για να γίνω μια μεταμορφωτική πρωτεργάτης» απάντησε, κάνοντας αναφορά στη δουλειά της και λέγοντας ότι χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά στο σχέδιο μόδας της και διδάσκοντας ραπτική σε θύματα trafficking και ενδοοικογενειακής βίας, θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο.

«Είναι τόσο σημαντικό να επενδύεις σε άλλους, να επενδύεις στην κοινότητά μας και να χρησιμοποιείς το μοναδικό σου ταλέντο για να κάνεις τη διαφορά. Όλοι έχουμε κάτι ξεχωριστό και όταν φυτεύουμε αυτούς τους σπόρους σε άλλους ανθρώπους στη ζωή μας, τους μεταμορφώνουμε και το χρησιμοποιούμε ως όχημα για αλλαγή».

Εκτός τοπ 16 η Κορίνα Εμμανουηλίδου

Το μοντέλο Κορίνα Εμαννουηλίδου, που εκπροσώπησε την Ελλάδα δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στο τοπ 16 του διαγωνισμού. Λίγο μετά το τέλος του διαγωνισμού, μοιράστηκε τη χαρά της που συμμετείχε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος, καθώς ήταν ένα από τα όνειρά της.

«Και αυτός ο κύκλος κλείνει σήμερα.. εδώ μακριά από το σπίτι μου αλλά έχω αφήσει κάποια κομμάτια μου εδώ στην Νέα Ορλεάνη που έπρεπε να αφήσω. Γι αυτό ο Θεός με έφερε εδώ γιατί από μικρή το ονειρευόμουν…τα αφήνω λοιπόν και φεύγω περήφανη και γεμάτη που εκπροσώπησα τη χώρα μας στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιας παγκοσμίως», σημείωσε.

HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/P/CNBDZG-PDY9

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον θεσμό μου @starandmr.gshellas που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή, τον λατρεμένο μου @stratospafliot που ήταν εκεί για να με εμψυχώνει και να με ενθαρρύνει όταν ερχόταν το σκοτάδι. Ευχαριστώ όλους εσάς για την αγάπη σας και τα μηνύματα σας! Η ζωή είναι πολύ περισσότερα πράγματα… Είμαι έτοιμη για το επόμενο ταξίδι της ζωής μου!», πρόσθεσε.

Πηγή ...
Νεότερη Παλαιότερη
Bookmark and Share